Iker Kasiljas – Šmekerski poljubac za voditeljku u programu - Sportska sećanja

Iker Kasiljas – Šmekerski poljubac za voditeljku u programu

Najpoznatiji par Mundijala 2010. godine, golman Iker Kasiljas i njegova lepša polovina novinarka Sara Karbonero, proslavili su titulu šampiona sveta – poljupcem, ali ne “u četiri oka”, već za vreme intervjua pred milionima gledalaca. Kapiten španske fudbalske reprezentacije, Kasiljas, poljubio je svoju devojku, jednu od najslavnijih sportskih novinarki, Saru Karbonero, za vreme intervjua na španskoj televiziji. Nakon osvajanja titule svetskog prvaka u fudbalu, tokom intervjua u kome se Kasiljas zahvalio porodici i saigračima, on je pogledao Saru i poljubio je, a zatim otišao iz kadra. Nakon osvajanja titule svetskog prvaka u fudbalu, tokom intervjua u kome se Kasiljas zahvalio porodici i saigračima, on je pogledao Saru i poljubio je, a zatim otišao iz kadra. Prisutni su aplaudirali, a Sara se nakon trenutka zbunjenosti, javila kolegama u studiju. A sve je izgledalo ovako: Sara: "Kako se osećaš?" Kasiljas: "Veoma sam srećan , mislim da samo zaslužili sve ovo, od početka do kraja. Želeo bih da se zahvalim svima koji su me oduvek podržavali – roditeljima, braći..." (Zastaje i kreće da plače). Sara: "Hajde da razgovaramo malo o utakmici?" Kasiljas: "Ne..." (Poljubac).Prisutni su aplaudirali, a Sara se nakon trenutka zbunjenosti, javila kolegama u studiju.
A sve je izgledalo ovako: Sara: „Kako se osećaš?“ Kasiljas: „Veoma sam srećan , mislim da samo zaslužili sve ovo, od početka do kraja. Želeo bih da se zahvalim svima koji su me oduvek podržavali – roditeljima, braći…“ (Zastaje i kreće da plače). Sara: „Hajde da razgovaramo malo o utakmici?“ Kasiljas: „Ne…“ (Poljubac).
Sara, koja je radila za jednu špansku televiziju, bila je jedina devojka nekog od španskih reprezentativaca, koja je, zahvaljujući poslu, mogla da dođe u kontakt sa svojim dečkom i zbog toga je bila omražena u Španiji tokom početka šampionata sveta. Posle poraza od Švajcarske na startu Svetskog prvenstva, bila je optužena da je dekoncentrisala Ikera, jer je stajala blizu njegovog gola. Inetrnetom su kružili i snimci njenog intervjua sa svojim dečkom, koji nisu nailazili na odobravanje. Ipak, nakon osvajanja titule i ovog gesta njenog dragog sve joj je oprošteno.
“Poljubac sam doživela baš kako ste i videli. Nisam uopšte očekivala da će me poljubiti. Radila sam naporno i koncentrisala se na sve te intervjue. Kada se to dogodilo u tenutku smo zaboravili na sve, međutim nismo ni bili svesni koliko je to privuklo medijske pažnje. Iker se u tom trenutku osetio da želi da me poljubi i za mene to je bila predivna stvar.” – rekla je tada Sara kojoj se ovaj momenat stalno vraća u mislima i budi najdublje emocije. Iker Kasiljas i Sara Karbonero su se kasnije venčali i postali roditelji dečaka Martina Kasiljasa Karbonera.
Podsetite se ovog šmekerskog gesta, poljupca heroja nacije i najlepše novinarke na svetu tih godina, uživo u programu:

Related Post

Author: Miloš

Share This Post On

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share This