Kada su igrači izazvali trenera "Mihu" na dvoboj u slobodnjacima

Kada su igrači izazvali trenera „Mihu“ na dvoboj u slobodnjacima

Fudbaleri Sampdorije Anđelo Palombo i Enco Mareska su u februaru 2014. godina izazvali svog tadašnjeg trenera Sinišu Mihajlovića na takmičenje u izvođenju slobodnih udaraca. Jedan od najboljih šutera svih vremena je rado prihvatio izazov, svestan da i dalje ima hiruški preciznu levicu. Ali, opkladi je dao dodatnu čar, zahtevom da onaj ko izgubi plati 50 evra, odnosno da pobednik dobije 100 evra.
Mareska i Palombo su prihvatili i takmičenje je krenulo. Na golu je stajao mladi Vinćenco Fioriljo, a postavljen je i improvizovani živi zid. Prvi je šutirao Mareska – i pogodio. Fudbaleri Sampdorije Anđelo Palombo i Enco Mareska su u februaru 2014. godina izazvali svog tadašnjeg trenera Sinišu Mihajlovića na takmičenje u izvođenju slobodnih udaraca. Jedan od najboljih šutera svih vremena je rado prihvatio izazov, svestan da i dalje ima hiruški preciznu levicu. Ali, opkladi je dao dodatnu čar, zahtevom da onaj ko izgubi plati 50 evra, odnosno da pobednik dobije 100 evra.Potom je na red došao Palombo. I on je bio precizan. Pritisak je bio na Mihajloviću. Ako izgubi: isplaćuje igračima po 50 evra. Ali, sevnula je levica, Fioriljo se nije ni pomerio…
Ušlo se u drugu seriju. Mareska je šutirao preko gola. Palombo takođe. Sada je Mihajlović imao meč loptu. Skinuo je jaknu, bacio štopericu na teren i posle karakterističnog zaleta poslao bombu u mrežu nemoćnog Fiorilja koji je paradom samo ulepšao gol.
„Sada im reci da mi donesu moj novac.“ – rekao je Mihajlović Fiorilju, dok je Mareska „prozivao“ mladog golmana da „ne može ništa da odbrani“ i „da će ga Roma u narednom meču izbušiti“.
Podsetite se ove čuvene opklade:

Related Post

Author: Miloš

Share This Post On
Share This