Kako je "Kapetan Amerika" pocepao sudijin notes - Sportska sećanja

Kako je „Kapetan Amerika“ pocepao sudijin notes

Neverovatna situacija dogodila se u junu 2015. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je fudbaler Sijetla Klint Dempsi zaradio jedan od najluđih crvenih kartona ikada.
Sve se dogodilo na utakmici US Open Kupa između Sijetl Saundersa i Portland Timbersa. Pobedu su odneli Timbersi nakon produžetaka (3:1). Utakmica je igrana pod velikom tenzijom, jer je reč o ljutim rivalima, a u nadoknadi vremena, u 112. minutu pri rezultatu 2:1, Kako je "Kapetan Amerika" pocepao sudijin notestadašnji kapiten reprezentacije SAD-a Klint Dempsi doživeo je pravo „pomračenje“ uma. Sijetl je do tog trenutka ostao bez dvojice igrača, a tada je došao red i na Dempsija! Igrač koji je 2013. godine prešao iz engleskog Totenhema u Sijetl, izgubio je živce i posvađao se sa arbitrom. Nakon toga mu je uzeo notes, pocepao ga i zaradio crveni karton. Dempsi je zbog ovog incidenta kažnjen zabranom igranja na tri utakmice MLS lige.
Sijetl je utakmicu na US Open Kupu završio porazom i sa sedam igrača, budući da se Martins povredio u produžetku i nije mogao nastaviti igru. Podsetite se kako je legendarni američki fudbaler, poznat kao „Kapetan Amerika“ izgubio živce na meču protiv Portlanda i uradio nezamislivo.

Related Post

Author: Miloš

Share This Post On

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Share This