Stonoteniski poen koji se ne zaboravlja - Sportska sećanja

Stonoteniski poen koji se ne zaboravlja

Stoni tenis je poznat kao sport u kome prednjače Kinezi i gde će mnogi reći da sem udaraca sa nekoliko metra udaljenosti od stola, nema mnogo atraktivnih poteza. Međutim, da ipak nije tako uverio nas je malo poznati Francuz Kventin Robino.
Na stonoteniskom turniru u Kuvajtu 2013. godine u meču preliminarne runde sastali su se Francuz Kventin Robino i Belorus Kiril Barabanov. Francuski stonoteniser Kventin Robino je 2013. napravio jedan od najboljih poteza ikad vidjenihU trećem setu njihovog meča, viđen je jedan od najatraktivnijih stonoteniskih poena ikada. Posle razmene udaraca, činilo se da je Francuz izgubio poen, pošto je otišao na suprotnu stranu od loptice, ali onda je usledila “magija”. Po sistemu, “pa šta bude”, Robino se izvio i probao sa udarcem desnom rukom iza leđa, postavio je reket i idealno zahvatio lopticu koja je završila u samom uglu na Barabanovoj strani stola. Belorus je posle ovog poteza Robina bukvalno ostao zatečen a kada je došao sebi ostalo mu je samo da aplaudira rivalu.
Podsetite se ovog legendarnog poteza Kventina Robinoa koji je obišao planetu i bio u skoro svim sportskim vestima i za koji mnogi stonoteniski stručnjaci smatraju da je najbolji ikad viđen za stonoteniskim stolom.

Related Post

Author: Miloš

Share This Post On

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share This