Šutnuo ka golu, stigao loptu i rukom je sprečio da uđe u mrežu - Sportska sećanja

Šutnuo ka golu, stigao loptu i rukom je sprečio da uđe u mrežu

Apsolutno neobjašnjiva situacija dogodila se 2015. godine na utakmici grčkog Kupa između Verije i Apolona iz Atine. Kup Grčke igra se posle par početnih kola po grupama, a ovaj dvoboj, igrao se u 3. kolu grupe F. Prvoligaš Veria je gubio od drugoligaša Apolona u prvom poluvremenu, kada se napadač Haralampos Pavlidis našao u čistoj gol šansi za izjednačenje.
Golman je uspeo samo da dodirne loptu, koja je lagano letela prema nebranjenoj mreži. Odbrambeni igrač Apolona i Pavlidis su trčali jedan uz drugog, da bi Pavlidis sa gol linije namerno rukom zaustavio loptu da ne uđe gol. Odbrambeni igrač Apolona i Pavlidis su trčali jedan uz drugog, da bi Pavlidis sa gol linije namerno rukom zaustavio loptu da ne uđe gol. Zašto nije želeo da postigne gol, možemo samo da nagađamo, ali sumnja postaje još veća saznanjem da se tih meseci kladioničarski i sudijski skandali potresali grčki fudbal.Zašto nije želeo da postigne gol, možemo samo da nagađamo, ali sumnja postaje još veća saznanjem da se tih meseci kladioničarski i sudijski skandali potresali grčki fudbal. Zašto je uopšte i pucao u okvir gola, mogao je samo da promaši, pitali su se mnogi navijači širom sveta gledajući ovaj snimak. Blago rečeno, sumnjivo…
Bilo kako bilo, gostima je ostala prednost na poluvremenu, a Veria je izjednačila u nastavku, pa su tako obe ekipe ostale u poziciji za prolazak u sledeću fazu. Teško je poverovati da je ovo moguće da se dogodi na jednoj fudbalskoj utakmici zato pogledajte video i dajte nam u komentaru vaše mišljenje ili više informacija ako ih posedujete vezano za ovaj neverovatan slučaj.

Related Post

Author: Miloš

Share This Post On

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Share This