Kada je Azar „umirao“ od smeha zbog Baneta Ivanovića

Branislav Ivanović proveo je u ekipi Čelsija 9 uspešnih godina i u tom periodu od 2008. do 2017. godine osvojio je gotovo sve što se osvojiti može: Premijer ligu, FA kup, Liga kup, Komjuniti šild, Ligu šampiona i Ligu Evrope. Navijači su ga voleli, i to ne samo zbog gola protiv Benfike u finalu Lige Evrope koji je Čelsiju doneo trofej u tom takmičenju, već zbog svog zalaganja i borbenosti koja mu nikad nije falila. Međutim, kada se pogleda ekipa Čelsija iz celokupnog tog perioda, teško da bi za najduhovitijeg igrača izabrali Baneta. Srbin je često imao hladan izraz lica, uvek je bio odmeren, tih… nešto sasvim suprotno glavnom komičaru u timu. Ipak, Ivanović nikada nije imao problema da se njegovi prijatelji nasmeju na njegov račun što je više puta pokazao na delu.

Fudbaleri Čelsija pozivaju na podršku humanitarnoj organizaciji.

U avgustu 2015. godine u Londonu, Demba Ba organizovao je humanitarni prijem na kome se pojavilo mnogo ličnosti iz javnog života, a logično, najviše je bilo fudbalera. U toku večeri igrači, obučeni u elegantna odela, okupili su se ne bi li snimili video u kome pozivaju na podršku dobrotvornoj organizaciji i svako je trebalo da izgovori svoj deo teksta.
Prvo je Džon Teri kratkom porukom pozvao navijače da podrže humanitarnu akciju, a onda je došao red na srpskog defanzivca. Čim je Ivanović počeo da priča nevešto na engleskom jeziku, Eden Azar se umalo srušio na pod od smeha. Ubrzo su se i ostali saigrači pridružili, a Ivanović se branio u stilu „šta sam rekao, šta sam rekao?“. Verovatno su prisutni očekivali da posle sedam godina provedenih u Engleskoj Ivanović nema problema sa izgovorom, ali on ih je demantovao i zabavio kako njih tako i gledaoce širom sveta koji su kasnije gledali ovaj nezaboravni video. Tadašnji plejmejker Čelsija se tada toliko slatko smejao da i mnogo godina kasnije kada bi ga novinari podsetili na gaf Ivanovića razvio bi osmeh od uva do uva: „Najbolji video ikada, mogao bih da ga gledam svakog dana.“ – poručio bi uz širok osmeh Eden Azar.
Podsetite se ovog videa u kome Branislav Ivanović svojim neveštim izgovorom reči na engleskom izaziva salve smeha kod prisutnih igrača, ali i njegovu simpatičnu reakciju kao odgovor na to:

Prethodni tekstIvo Van Dame – Tragična sudbina atletske legende
Sledeći tekstKada je Rodman „tukao“ Pipena