Kada je Ibrahimović šutnuo Kasana u glavu

7. maja 2011. godine na „Olimpiku“, u okviru 36. kola Kalča, Roma i Milan odigrali su utakmicu bez golova. Dve nule na semaforu značile su da je Milan i matematički osigurao osvajanje Skudeta, pa je nakon poslednjeg zvižduka sudije Morgantija slavlje „Rosonera“ moglo da počne.
Fantastično veče i odlično raspoloženje saigrača iskoristio je „nestašni“ Zlatan Ibrahimović, koji je radost podelio sa Antonijom Kasanom na jedan veoma čudan način…
Nakon što su igrači Milana na terenu proslavili sjajnu sezonu krunisanu titulom i krenuli ka tunelu, Antonija Kasana su zaustavili novinari italijanske televizije ne bi li uzeli izjavu od njega. I dok je on pričao u mikrofon u kadru se u jednom trenutku iznenada pojavila nečija noga i udarila Kasana u glavu. Novinari su se uskomešali, a Kasano je sa bolnom grimasom već tražio krivca, ali kada je shvatio da je to Ibrahimović, Nakon što su igrači Milana na terenu proslavili sjajnu sezonu krunisanu titulom i krenuli ka tunelu, Antonija Kasana su zaustavili novinari italijanske televizije ne bi li uzeli izjavu od njega. I dok je on pričao u mikrofon u kadru se u jednom trenutku iznenada pojavila nečija noga i udarila Kasana u glavu. Novinari su se uskomešali, a Kasano je sa bolnom grimasom već tražio krivca, ali kada je shvatio da je to Ibrahimović, koji se zlobno smejao krećući se ka tunelu, i na njegovom licu se pojavio osmeh. koji se zlobno smejao krećući se ka tunelu, i na njegovom licu se pojavio osmeh. To je bio četvrti put za kratko vreme da Ibra, inače nosilac crnog pojasa u tekvondou, šutira saigrače, a prethodne žrtve bili su Robinjo, mladi Rodni Straser na treningu „Rosonera“, a zatim i reprezentativni drug Kristijan Vilhelmson.
Kasano koji je inače poznat kao krajnje incidentan igrač i koji ne trpi mnogo ni protivničke, kao ni svoje saigrače, izjavio je nakon incidenta, vidno raspoložen, da će Ibri dozvoljavati ovakve ispade, samo ako Milan bude osvajao titulu svake godine. Kako su tada oba igrača bila poznata kao „loši momci“ italijanskog fudbala, uvek spremni za kavgu, videlo se da se veoma dobro slažu i da je potez švedskog internacionalca samo delić repertoara i čudnog načina šale između njih dvojice. Na kraju krajeva, Kasano je umeo da izjavi: „Ibra je divalj, kao i ja. Možda mu je deda iz Barija“.
Podsetite se kako je Zlatan Ibrahimović šutnuo u glavu Antonija Kasana dok je ovaj davao intervju za italijansku televiziju:

Author: Miloš

Share This Post On

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Share This