Kako je zvonjava mobilnog telefona umalo preokrenula meč

Kako je zvonjava mobilnog telefona umalo preokrenula meč
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Većina tenisera će vam reći da ništa ne može više da ih iznervira tokom meča od zvonjave nečijeg telefona na tribinama, koja po pravilu dolazi od nekog neodgovornog gledaoca koji je zaboravio da isključi zvono na svom mobilnom telefon. Ipak, da nisu samo navijači na tribinama oni kojima to može da se desi, najbolje se videlo u Bastadu 2011. godine, kada je Aliz Korne poziv na mobilni telefon umalo spasio već viđenog poraza.
U prvom kolu turnira u švedskom Bastadu 2011. godine, tadašnja prva teniserka na WTA listi Karolina Voznjacki je bez većih problema stigla na korak do pobede protiv Aliz Korne. Imala je Dankinja vođstvo od 1:0 u setovima, 5:3 u drugom setu i 40-30 na svoj servis, kada se spremala da započne poen Ona je odmah pohitala ka stolici, otkopčala rajsfešlus na torbi i odbijanjem da se javi na poziv zaustavila zvonjavu svog mobilnog telefona. Aliz je potom postiđeno, gledajući u zemlju i dižući obe ruke iznad glave u znak izvinjenja, ali i sa osmehom na licu, krenula da se vraća ka svom mestu na terenu. Za to vreme Karolina je sve to propratila smejajući se, a ista reakcija se videla i kod gotovo svih navijača na tribinama. Zanimljivo je da je posle pauze zbog zvonjave mobilnog telefona, Korne uspela da osvoji sledeći poen, a potom i naredna dva, napravi brejk, i potpuno se rezultatski vrati u meč.u kojem je imala prvu šansu da okonča susret. Ipak, u tom trenutku se začulo zvono sa nečijeg mobilnog telefona, pa je najbolja teniserka planete zaustavila pripreme za servis. I dok su se svi na stadionu pitali čiji telefon zvoni, odgovor na to pitanje jedino je znala Aliz Korne…
Ona je odmah pohitala ka stolici, otkopčala rajsfešlus na torbi i odbijanjem da se javi na poziv zaustavila zvonjavu svog mobilnog telefona. Aliz je potom postiđeno, gledajući u zemlju i dižući obe ruke iznad glave u znak izvinjenja, ali i sa osmehom na licu, krenula da se vraća ka svom mestu na terenu. Za to vreme Karolina je sve to propratila smejajući se, a ista reakcija se videla i kod gotovo svih navijača na tribinama. Zanimljivo je da je posle pauze zbog zvonjave mobilnog telefona, Korne uspela da osvoji sledeći poen, a potom i naredna dva, napravi brejk, i potpuno se rezultatski vrati u meč. Ipak, nije imala snagu za potpuni preokret, Voznjacki dobija naredni gem, a samim tim i meč i tako završava duel koji je obeležio neobičan, ali i dosta komičan detalj iz završnice meča.
Kako je izgledala vrlo zanimljiva i neobična situaciji, kada je Aliz Korne u trenutku kada je bila pred porazom spasio neočekivani poziv na mobilni telefon, možete se podsetiti na snimku koji je pred vama.

Prethodni tekstKada se Džerard okliznuo – Sa tribina se orilo “You’ll never walk alone”, a on se osećao kao sam na svetu
Sledeći tekstKad „CR7“ razbije nos navijaču, pa mu se “izvini”