(Ne)adekvatna kazna za iritantnog navijača

(Ne)adekvatna kazna za iritantnog navijača
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Opšte je poznato da navijači često umeju da prave probleme. Njihovo glasno skandiranje ili agresivno ponašanje umeju da idu na živce onima koji su u njihovoj blizini, pa neretko dolazi do konflikata. Današnje podsećanje iz 2019. godine više je komično, ali je spletom okolnosti moglo da se pretvori i u nešto potpuno drugačije…
Sve se događalo u jednom od vozova u Londonu. Jedan navijač Čelsija, u narandžastoj majici, vrlo verovatno pod dejstvom alkohola, sve vreme je na platformi skandirao ime svog omiljenog kluba. Vagonom se orilo „Čelsi, Čelsi, Čelsi!“ – a to ostalim putnicima očigledno nije prijalo. On je čak i gestikulacijom pokušavao da pozove i ostale prisutne da mu se pridruže u pesmi, ali je odziv bio slab. Gotovo niko nije odreagovao na to. Čelsijevcu to nije teško palo, pa je nastavio sa povicima sam. Kada se voz zaustavio na stanici „Svetog Pavla“, mnogi putnici su krenuli da napuštaju voz, zaobilazeći navijača koji je stajao na vratima. Ali trenutak pre nego što su se vrata zatvorila, jedan od mladića koji su sedeli u vozu, ustao je naglo i prikrao se iza raspevanog momka. a zatim ga jako gurnuo tako da je ovaj izleteo iz voza, a samo par sekundi posle toga vrata su se zatvorila tako da povratka za iritantnog saputnika nije bilo.

Momak koji navija za Čelsi izbačen je iz voza od strane drugog putnika.

Ovaj potez mladića izazvao je žamor, smeh i poneki uzvik olakšavanja i odobravanja od prisutnih, međutim, ne kod svih putnika. Ispostavilo se da je u vozu bila i devojka ili sestra navijača „Plavaca“ koja je odmah ustala i kratko uzviknula: „Šta to radite? J***** idioti!“ – a onda je pre nego što se voz udaljio kroz vrata uspela da dobaci da će sići na sledećoj stanici i da će se tamo naći sa izguranim mladićem.
Ovaj video ubrzo je postao viralan i na internetu je za veoma kratko vreme pokupio više miliona pregleda. I dok su neki čestitali momku na potezu koji je napravio, spasivši tako ostale putnike „terora“ navijača Čelsija, drugi su smatrali da je guranje iz voza ne samo opasno, već i da pristalica Čelsija nije uradio ništa toliko loše da bi ga neko na takav način izbacio. Sve u svemu video je mnoge nasmejao, pregledan je nebrojeno mnogo puta i izazvao ogromnu polemiku na društvenim mrežama, a mi vas sada podsećamo kako je sve to izgledalo, pa procenite sami da li je navijač zaslužio „kaznu“ ili ne:

Prethodni tekstŽuninjo Pernambukano – „Zakucavanje“ Valdesa u mrežu
Sledeći tekstPerfektna asistencija Miloša Teodosića koju nije „krunisao“ Bogdanović