Neverovatan autokoš Leri Nensa Juniora

StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Tadašnji košarkaš Los Anđeles Lejkersa Leri Nens Junior postigao je neverovatan autokoš u božićnoj utakmici protiv Klipersa 2015. godine. Bio je to autokoš o kome se dosta pričalo, ali i o kome će se svakako još dugo pričati, jer je u pitanju verovatno “najluđi” autokoš ikada.
Kris Pol je “razbio” Lejkerse u božićnom derbiju Los Anđelesa 2015. godine. Meč je okončao sa 23 poena i 6 asistencija, ali nije opasnost po koš “zlatno-ljubičaste” ekipe dolazila samo od igrača Klipersa. Opasnost po ekipu trenera Bajrona Skota dolazila je i od tada ruki krilnog centra “Jezeraša” Lerija Nensa Juniora… Početkom utakmice Kris Pol je promašio jedan šut za tri poena, a lopta se odbila na vrh reketa, gde je Leri Nens pokušao da je uhvati, ali je bio predaleko, pa je uspeo samo da je zahvati vrhovima prstiju. Lopta je posle “odbojke” Nensa, na neverovatan način, skoro “bez koske”, prošla kroz obruč koša koji su branili igrači Lejkersa, što je izazvalo šok, ali i osmeh kod svih igrača i navijača u “Stejpls Centru”. Naime, početkom utakmice Kris Pol je promašio jedan šut za tri poena, a lopta se odbila na vrh reketa, gde je Leri Nens pokušao da je uhvati, ali je bio predaleko, pa je uspeo samo da je zahvati vrhovima prstiju. Lopta je posle “odbojke” Nensa, na neverovatan način, skoro “bez koske”, prošla kroz obruč koša koji su branili igrači Lejkersa, što je izazvalo šok, ali i osmeh kod svih igrača i navijača u “Stejpls Centru”. Zanimljivo da je posle “pogotka” sa slobodnih bacanja Leri Nensa Juniora, igrač Klipersa Deandre Džordan shodno pravilima NBA lige, ni kriv ni dužan dobio dva poena u svojoj statistici, jer je bio najbliži obruču “Jezeraša” u trenutku kada je Nens “uputio šut” ka svom košu.
Nije retka pojava da neki košarkaš nehotice pošalje loptu kroz obruč svoje ekipe, ali način na koji je to naravno takođe nehotice uradio Leri Nens Junior, posebno je spektakularan. Podsetite se ovog komičnog koša Leri Nensa koji će vam sigurno izmamiti osmeh na lice.

Prethodni tekstTina Maze – Ne tiče vas se
Sledeći tekstŠevčenkova golčina Bufonu