Spektakularan pogodak iz sedmerca koji je podelio javnost

Spektakularan pogodak iz sedmerca koji je podelio javnost
Spektakularan pogodak iz sedmerca koji je podelio javnost
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Hoze Mario Kariljo Gutijerez nije napravio zapaženiju rukometnu karijeru, moglo bi se reći da na terenu nije imao veća dostignuća, ali je ipak uspeo jednim pogotkom da bude planetarna vest. Sve se dogodilo početkom februara 2016. godine na treningu kluba za koji je tada nastupao (Ademar Leon), kada je Kariljo Gutijerez stao na liniju za izvođenje sedmerca, a potom pozvao njegovog tadašnjeg saigrača iz tima Marija Lopeza da stane na gol i pokuša da odbrani njegov udarac…
Kada su stali oči u oči, Kariljo je uzeo loptu i krenuo da izvede udarac. Zamahnuo je rukom, golman je odreagovao na taj zamah, a Gutijerez je kada se činilo da će samo isfintirati golmana, poslao loptu ispod ramena sa velikim felšom u desni gornji ugao gola koji je u tom trenutku branio Lopez. Zaista neverovatan i nesvakidašnji pogodak!

Hoze Mario Kariljo Gutijerez postigao je prelep gol na treningu iz sedmerca.
Hoze Mario Kariljo Gutijerez postigao je prelep gol na treningu iz sedmerca.

I dok oduševljenje pogotkom bi svakako bilo još veće da je ovakav gol postignut na nekom zvaničnom meču, sama činjenica da je on ipak postignut na treningu i da ga je neko od saigrača snimio, izazvalo je nezadovoljstvo kod pojedinih ljubitelja rukometa. Oni su smatrali da i pored toga što je nesumnjivo da je u pitanju majstorstvo, da se takve stvari dešavaju često na treningu, ali da većina rukometaša ne želi da snima svoje takve poteze, jer nisu željni samopromocije. Ipak, većina ljubitelja rukometa je podržala Karilja Gutijereza, smatrajući da je izveo bravuru koja je i trebala da bude snimljena kako bi svi rukometni fanovi imali priliku da vide ovaj nestvaran pogodak.
Majstorstvo je majstorstvo, izvedeno na treningu ili zvaničnom meču ostaje majstorstvo, koje je uvek lepo pogledati. I zato se na snimku pred vama podsetite neverovatnog sedmerca Hoze Maria Karilja Gutijereza, za koga su mnogi tvrdili da je snimljen isključivo zbog samopromocije, ali i ako je to istina, to ne umanjuje činjenicu da izvođenje penala izgleda zaista spektakularno i da ga je uvek lepo pogledati.

Prethodni tekstPoen kojim su Vanja i „Kvisko“ srušili olimpijskog šampiona
Sledeći tekstBrajan Karasko – Najbolji folirant ikada