Aleksander i Brit u stilu Roki Balboe i Apolo Krida

Aleksander i Brit u stilu Roki Balboe i Apolo Krida

MMA ili za većinu običnog naroda Ultimat fajt, borilački sport o kome u svetu vladaju podeljena mišljenja. Borbe koje se održavaju pre svega u organizaciji UFC federacije su za mnoge ljubitelje sporta i previše brutalne, zbog čega dešavanja u oktagonu (popularnom kavezu) ili oduševljavaju ili zgrožavaju publiku. Ipak, neretko se dese situacije koje zaintrigaruju gotovo sve ljubitelje sporta bez obzira na njihovo mišljenje o ovom sportu, a jedna takva u kojoj je viđen obostrani nokaut dogodila se 2013. godine.
Malo poznati borci Brendon Aleksander i Aron Brit ušli su u oktagon u Juba Sitiju kako bi na “Galaksi fajt IV” večeri probali da ubeleže pobedu, ali je borba završena u vrlo ranoj fazi Malo poznati borci Brendon Aleksander i Aron Brit ušli su u oktagon u Juba Sitiju kako bi na “Galaksi fajt IV” večeri probali da ubeleže pobedu, ali je borba završena u vrlo ranoj fazi i to ishodom kakav se ne viđa često i koji niti jednom borcu nije doneo trijumf. U 14. sekundi borbe, u istom trenutku, oba borca su poslala strahovit udarac u glavu protivnika, od udarca su i Brit i Aleksander završili na podu u “nesvesti”. Publika je bila poprilično iznenađena dešavanjima, jer ovako nešto se ne viđa često u oktagonu, a iako su borci posle nekog vremena uspela da ustanu i da se priberu, sudija nije dozvolio nastavak meča zbog eventualnih posledica koje su Brit i Aleksander mogli da imaju od pretprpljenog udarca, pa je borba završena nerešenim ishododm.i to ishodom kakav se ne viđa često i koji niti jednom borcu nije doneo trijumf. U 14. sekundi borbe, u istom trenutku, oba borca su poslala strahovit udarac u glavu protivnika, od udarca su i Brit i Aleksander završili na podu u “nesvesti”. Publika je bila poprilično iznenađena dešavanjima, jer ovako nešto se ne viđa često u oktagonu, a iako su borci posle nekog vremena uspela da ustanu i da se priberu, sudija nije dozvolio nastavak meča zbog eventualnih posledica koje su Brit i Aleksander mogli da imaju od pretprpljenog udarca, pa je borba završena nerešenim ishododm.
Iako su Aleksander i Brit bili samo amaterski borci u tom trenutku, ovakav ishod borbe doneo im je planetarnu “slavu”. Njihov obostrani nokaut završio je u mnogim sportskim vestima, a veliku popularnost dostigao je i na društvenim mrežama, gde su ova dva borca dobili nadimke Roki Balboa i Apolo Krid, jer ishod njihove borbe je mnoge podsetio na čuveni film “Roki II” u kome dvojica glavnih junaka istovremeno završavaju na podu, ali za razliku od Brita i Aleksandera, na filmu je Roki uspeo da ustane pre nego što je sudija odbrojao do 10 i tako trijumfuje u jednom od najpoznatijih filmskih boks mečeva.
Kako je izgledao obostrani nokaut Aleksandera i Brita, koji je dostigao veliku popularnost na društvenim mrežama, možete da se podsetite na snimku koji je pred vama.

Prethodni tekstKada se Miler rugao Kjeliniju
Sledeći tekst„Čičaritov“ het-trik – Kad Ferguson pogodi sa izmenom