Dejan Milosavljev – Tri nestvarne bravure za 5 sekundi

Dejan Milosavljev - Tri nestvarne bravure za 5 sekundi
Dejan Milosavljev - Tri nestvarne bravure za 5 sekundi
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Polovinom septembra 2018. godine, u prvom kolu grupe A Lige šampiona, Vardar je kao gost savladao aktuelnog šampiona Evrope Monpelje i najavio uspešnu sezonu. Iako je francuski tim u novu sezonu ušao sa promenjim igračkim kadrom u odnosu na šampionsku sezonu, pobeda Vardara je za neke bila malo iznenađenje, ali i odlična najava za sezonu u kojoj će i pored velikih finansijskih problema, tim iz Skoplja mimo očekivanja većine rukometnih stručnjaka uspeti da postane šampion Evrope.
Najzaslužniji za pobedu Vardara u Monpeljeu bio je golman Dejan Milosavljev, kojem su 15 uspešnih intervencija donele priznanje za igrača utakmice, ali i mesto na golu u timu kola Lige šampiona. Ipak, pored toga što je sve vreme briljirao na golu, Milosavljev je posebno oduševio svu rukometnu publiku u 24. minutu duela, kada je u samo pet sekundi načinio tri nestvarne bravure…

Dejan Milosavljev bio je jedan od junaka trijumfa Vardara nad Monpeljeom.
Dejan Milosavljev bio je jedan od junaka trijumfa Vardara nad Monpeljeom.

Posle odlične odbrane svog tima, Mohamed Mamdu poveo je brz kontranapad Monpeljea i činilo se da ga ništa neće zaustaviti u postizanju gola, ali tada Dejan Milosavljev, uz pomoć stative, na fantastičan način brani njegov šut iz zicer pozicije. Na nesreću gostiju, lopta se posle kontakta sa stativom odbija pravo u ruke domaćeg igrača Teofila Kozea, a desnokrilni igrač Monpeljea ima istu ili možda bolju poziciju za postizanje gola od svog saigrača, ali to ne sprečava Milosavljeva, da novom sjajnom intervencijom, ovog puta rukama, zaustavi i njegov udarac. Ipak, lopta opet završava u rukama domaćih igrača, ovog puta kod Melvina Ričardsona, koji ubrzo šutira, ali Dejan Milosavljev čini novo „čudo“ i špagom brani taj šut, pre nego što će lopta konačno završiti u rukama njegovih saigrača.
Bile su to tri fantastične odbrane golmana iz Srbije, koje su oduševile ljubitelje rukometa, završile u mnogim sportskim vestima širom planete, ali i od strane nekih portala proglašene za najbolje momente prvog kola elitnog rukometnog takmičenja. Kako je Dejan Milosavljev za samo pet sekundi odbranio tri zicera igračima tada aktuelnog šampiona Evrope, možete pogledati na snimku koji je pred vama.

Prethodni tekstKarlos Valderama – „Hvala ti što si me uhvatio za ja**.“
Sledeći tekstPavel Dacjuk – Dribling koji je „bacio protivnika na zadnjicu“