Dirljiv gest Jorgosa Samarasa

StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Fudbaler Seltika Jorgos Samaras se u maju 2013. godine oprostio od navijača na proslavi titule. Nakon što je odigrao poslednji meč za Seltik, Jorgos Samaras je na proslavi titule još jednom dirnuo navijače tog kluba. Ovog puta ne driblingom ili golom, već gestom koji je mnoge naterao da zaplaču. Samaras je napustio Glazgov posle šest godina, Dirljiv gest Jorgosa Samarasaa svoj oproštaj je učinio nezaboravnim i za Džeja Bitija navijača Seltika koji je tada imao 11 godina.
Mladi navijač Seltika boluje od Daunovog sindroma i omiljen je među “Keltima“, pa mu je najpre prišao tadašnji trener Nil Lenon i dao medalju, a onda ga je Samaras uzeo kako bi učestvovao u šampionskom slavlju na terenu. Mali Džej, koji ima čak i naočare u klupskim, zeleno-belim bojama, nije skidao osmeh. Bio je oduševljen, pipkao je Samarasa po licu, kao da je želeo da se uveri da je to što mu se dešava zaista stvarno, a jedan ovako divan gest velikog čoveka ulepšao mu je dan, koji će sigurno dugo pamtiti. Mali Džej koji je inače i pre toga upoznao zvezde Seltika, u svom rodnom Tanagmoru, bio je oduševljen što je učestvovao u proslavi svog voljenog kluba.
“Upoznao sam Džeja u Irskoj. On je poseban dečak, veliki navijač Seltika i velika inspiracija. Ceo tim je bio ponosan što je bio sa nama.“ – rekao je Samaras posle proslave titule o svom drugaru Džeju Bitiju.
Pogledajte i podsetite se ovog vrlo dirljivog gesta Jorgosa Samarasa koji je mnogima izmamio suze.

Prethodni tekstBekamov projektil u 93. minutu za odlazak Engleza na SP 2002
Sledeći tekstNeočekivana dominacija brazilskih fudbalera u finalu Kopa Amerika