Goran Ivanišević – Legendarno objašnjenje poraza i loše forme

Goran Ivanišević - Legendarno objašnjenje poraza i loše forme
Goran Ivanišević - Legendarno objašnjenje poraza i loše forme
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

U prvom kolu US Opena 2000. godine, tadašnja velika nada svetskog tenisa Dominik Hrbati savladao je sa 3-1 u setovima Gorana Ivaniševića. Iako je slavio u prvom delu igre, Ivanišević je naredna tri seta izgubio vrlo lako, osvojivši samo 1 gem, što ga je poprilično iznerviralo.
Ljut zbog poraza i svoje loše forme, koja će ubrzo uticati da ispadne i iz prvih 100 tenisera na ATP listi, Goran se posle meča obratio novinarima iz domovine na konferenciji za štampu. Bili su to momenti za nezaborav koje zaista gotovo i da nije moguće prepričati, i biće najbolje da ih sami pogledate na snimku koji se nalazi na kraju teksta, a u kojima je Goran Ivanišević uz dosta psovki objasnio svoju trenutno lošu igru, ali i pohvalio bekhend Hrbatija koji mu je zadavao dosta problema i koji je po Ivaniševiću dobar u piz** materinu.

Goran Ivanišević je bio veoma rustriran zbog loše forme.
Goran Ivanišević je bio veoma rustriran zbog loše forme.

Iako će posle lošeg perioda u drugoj polovini te 2000. godine i u prvoj polovini 2001. godine Goran Ivanišević pasti ispod 100-og mesta ATP liste, ipak će svu tu „patnju“ kroz koju je prolazio „naplatiti“ u leto 2001. godine, konačno osvojivši toliko željenu titulu na Vimbldonu. Koliko je zapravo u drugoj polovini 2000. godine Goran Ivanišević igrao loše i kako je i po njemu samom izgledala njegova igra u tom periodu, najbolje se moglo razumeti posle njegove izjave na konferenciji za štampu posle poraza od Hrbatija u prvom kolu US Opena.
Kako je izgledala ta legendarna konferencija o kojoj i danas vladaju oprečna mišljenja i koja je većini ljubitela sporta jako simpatična i zabavna, ali i koja je pojedinim ljudima preterano nekulturna i nešto što ne priliči vrhunskom sportisti, možete se podsetiti na snimku koji je pred vama.

Prethodni tekstKad je „Zrno pasulja“ „ubio“ protivnika
Sledeći tekst“Dani kada su muškarci bili muškarci”