Hvatanje sudije za grudi

Hvatanje sudije za grudi
Hvatanje sudije za grudi
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Tog 4. oktobra 2010. godine u Nemačkoj drugoj ligi, popularnoj “Cvajti”, navijači nisu imali bog zna šta da vide od igre koja je pružena na terenu. U meču između Herte iz Berlina i Alemanije Ahen mreže se nisu tresle, pa je na kraju utakmice na semaforu stajao najnepopularniji rezultat kod navijača, 0:0.
Ali daleko od toga da im nije bilo zabavno na tribinama. Sama činjenica da je utakmicu sudila čuvena, tada tridesetjednogodišnja Bibijana Štajnhaus, prvi ženski sudija koji je kasnije sudio neku utakmicu Bundes lige, bila je zanimljiva sama po sebi. Tako je nesvakidašnja situacija sa Bibijanom koja se dogodila početkom drugog poluvremena bila možda i jedina prava akcija vredna pomena tokom, uglavnom dosadne, utakmice bez golova. Naime, fudbaler Herte Peter Nimajer napravio je prekršaj, nakon čega ga je Bibijana upozorila da ubuduće više obrati pažnju na terenu. Vezni igrač domaće ekipe tada je hodao unazad i želeo je da potapše po ramenu sudijinicu, ali kako je nije dobro video, ruka mu se omakla i nehotice je dirnuo popularnu Bibi po grudima.

Peter Nimajer "slučajno" je uhvatio za grudi Bibjanu Štajnhaus.
Peter Nimajer „slučajno“ je uhvatio za grudi Bibjanu Štajnhaus.

Simpatična sudijinica samo je zbunjeno proverila jesu li kartoni u džepu, pogledala Nimajera sa komičnom grimasom na licu, nasmejala se i produžila dalje. Naravno, video je odmah postao hit u Nemačkoj, ali i širom sveta, a gledaocima je posebno bio simpatična “šmekerska” reakcija glavnog sudije. “Stajala je malo dalje od mene što sam i očekivao. Želeo sam je potapšati po ramenu, ali morate malo i zabaviti publiku.” – našalio se veznjak Herte posle meča. Inače plavokosa Bibijana radila je kao policijski oficir, a šest godina delila je pravdu u Nemačkoj drugoj ligi posle čega je prešla na elitni rang Nemačkog fudbala. Zanimljivo, ona je tada bila devojka bivšeg engleskog sudije Hauarda Veba, koji je zbog nje napustio suprugu i troje dece i preselio se u Nemačku.
Kako je izgledala komična situacija kada je nespretni igrač Herte Peter Nimajer u toku utakmice dodirnuo Bibijanu Štajnhaus za grudi i njena “šmekerska” komična reakcija podsetite se u videu koji je ispred vas:

Prethodni tekstAtletičarke Rusije – Drugarski poljupci u usta ili „šamar“ Putinu?
Sledeći tekstDraženov „trik“ i agresivna reakcija Striklanda