Ibrahimovićev gest kome su se poklonili i oni koji ga ne vole

Ibrahimovićev gest kome su se poklonili i oni koji ga ne vole
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

U 23. kolu francuske lige 1, u sezoni 2015/16, Sent Etjen je izgubio od Pari Sen Žermena rezultatom 2:0. U meču odigranom 31. januara 2016. godine na stadionu „Žofroa Gišar“, Zlatan Ibrahimović postigao je oba pogotka i tako doneo pobedu svojoj ekipi. Ali ko bi se sećao jedne od mnogih pobeda tadašnjeg francuskog šampiona i ko bi se sećao samo dva od ukupno 38 golova koje je Ibrahimović, kao najbolji strelac lige postigao te sezone. Ono što se sa ovog meča pamti desilo se pre sudijskog zvižduka koji označava početak utakmice. I to ne jedna stvar…
Prvo je Zlatan nasmejao skoro ceo tunel načinom na koji je pokušao da se istegne. Naslonio se Šveđanin na jedna vrata, proverivši prvo da li su stabilna. I taman što je počeo da se isteže vrata su popustila i on je bukvalno propao u prostoriju iza njih. Srećom uspeo je da ostane na nogama i odmah se vratio nasmejan nastavljajući sa istezanjem, ali ovoga puta naslonjen na zid.

Međutim, ono što se dogodilo nakon ove komične situacije zadivilo je mnoge. Poznato je da je Zlatan Ibrahimović imao je teško detinjstvo, koje je kasnije definitivno uticalo na njegov karakter. Veliki borac na terenu, ali često i prgav kada izgubi živce, Zlatan je puno puta pokazao i da ima još jednu osobinu – osetljivost na nepravdu. Poznato je i da Zlatan često učestvuje u humanitarnim akcijama, Jedan od službenika hteo je da “progura” svog dečaka da stoji pored Zlatana i izađe sa njim na teren, što je Ibrahimović primetio i odmah reagovao vrativši onog dečaka koji je prvo bio do njega, a “tatinom sinu” pokazao da se vrati nazad. Nakon toga se oslonio na dečaka koji je za malo postao žrtva nepravde, što je mališanu bilo itekako drago, a nakon toga ga je i pomazio po glavi.ali snimak iz tunela pre meča sa Sent Etijenom koji se pojavio nakon ovog meča oduševio je njegove fanove, ali i one koji nisu ljubitelji njegovog lika i dela. Naime, Zlatan je ispravio nepravdu prema jednom dečaku koji je trebalo da sa njim izađe na teren.
Jedan od službenika hteo je da “progura” svog dečaka da stoji pored Zlatana i izađe sa njim na teren, što je Ibrahimović primetio i odmah reagovao vrativši onog dečaka koji je prvo bio do njega, a “tatinom sinu” pokazao da se vrati nazad. Nakon toga se oslonio na dečaka koji je za malo postao žrtva nepravde, što je mališanu bilo itekako drago, a nakon toga ga je i pomazio po glavi.
Čak i oni koji ne vole i osporavaju Zlatanovo prepotentno ponašanje morali su da se poklone ovom veličanstvenom gestu, a kako je on izgledao podsetite se u videu:

Prethodni tekstNajčudniji fudbalski meč
Sledeći tekstVelja Stjepanović – U dramatičnom finišu do evropske krune