Infiniti Taker – Sve za pobedu

Verovatno ni oni koji su je posmatrali nisu verovali da će finalna trka koledž SEC šampionata iz 2019. godine u disciplini 400 metara sa preponama postati globalno poznata. Gotovo od samog starta te trke Infiniti Taker i Robert Grent, atletičari Teksas A&M Univerziteta, vodili su veliku borbu za trijumf, a Infiniti Taker bio je spreman i bukvalno na sve kako bi pobedio u trci i izbegao ishod od godinu dana ranije, kada je osvojio drugo mesto.
Nakon poslednje prepone Robert Grent imao je blagu prednost, ali Taker tada ubrzava i učinilo se da će sigurno trijumfovati. Ipak, Grent se ne predaje i pojačava, dok Taker kako se bliži ciljna linija polako ostaje bez snage. Shvatio je u tim trenucima Infiniti Taker da će možda ostati bez pobede u finišu, pa je rešio da i bukvalno da sve od sebe kako bi pobedio u trci.

Infiniti Taker se "bacio" u cilj kako bi pobedi u trci.
Infiniti Taker se „bacio“ u cilj kako bi pobedi u trci.

Na nekih 5,6 metara od ciljne linije, u trenutku kada su dvojica atletičara bila gotovo poravnata, Infiniti Taker odlučuje da se „baci“ u cilj. Skače visoko i daleko sa ispuženim rukama napred i na taj način tik ispred Grenta prvi prolazi preko ciljne linije, ali i prilikom pada zadobija ozbiljne udarce, pošto se prizemljio direktno na grudi. Dok je publika oduševljena onim što je videla, a Grent shvata da je u finišu izgubio finalnu trku, Infiniti Taker u bolovima leži na zemlji. Iako je prilikom tog skoka za pobedu zadobio brojne modrice na telu, Taker je kasnije izjavljivao da ta žrtva nije ništa naspram sreće koju je osećao zbog trijumfa. „Iskreno, dao sam sve od sebe! Osećao sam da je skok na ciljnoj liniji prilika da iskoristim celo telo za pobedu.“ – izjavio je Infiniti Taker posle trke o svom potezu u finišu.
Potez Infinitija Takera iz finiša finalne trke SEC šampionata na 400 metara sa preponama oduševio je mnoge sportske medije širom planete koji su, uz čest propratni komentar „neverovatno“ i „nešto što nikada nije viđeno“, preneli snimak finiša trke u kojoj je posle skoka u cilj slavio Infiniti Taker. Kako je izgledao ovaj finiš koji je oduševio mnoge ljubitelje „Kraljice sportova“ i u kojem je Infiniti Taker pokazao da je spreman da da sve od sebe kako bi trijumfovao, možete pogledati na snimku koji je pred vama.

Author: Miloš

Share This Post On

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Share This