Kad je Siniša Mihajlović pobesneo zbog pogrešne izmene

Kad je Siniša Mihajlović pobesneo zbog pogrešne izmene
Kad je Siniša Mihajlović pobesneo zbog pogrešne izmene
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Siniša Mihajlović pored toga što je poznat kao jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala i kao igrač, a i kasnije kao trener ostao je zapamćen i po tome što je imao veoma “kratak fitilj”. Nije trebalo puno Mihi da izgubi žvice, pa je neretko zbog takvog temperamenta dobijao opomene od sudija i žute kartone. Od 2016. do 2018. godine, Mihajlović je sa klupe vodio ekipu Torina, a iz ovog perioda pamte se i neki incidenti u koje je bio umešan. Jedan od najpoznatijih bio je onaj kada je „pobesneo“ zbog pogrešne izmene.
Naime, on je na utakmici protiv Sasuola odigranoj 27. avgusta 2017. godine, pri rezultatu 1:0 želeo da zameni Džoela Obija, ali je došlo do administrativne greške ili problema u komunikaciji, pa je umesto njega iz igre izašao Tomas Rinkon. U 81. minutu, Siniša Mihajlović je hteo da iz igre izvadi Džoela Obija i ubaci Afrija Akvu. To je rekao pomoćnicima, ali oni su sudiji predali papirić sa pogrešnim imenom, tako da je iz igre umesto Obija izašao Tomas Rinkon.

Siniša Mihajlović je bio veoma ljut zbog izvršene pogrešne izmene.
Siniša Mihajlović je bio veoma ljut zbog izvršene pogrešne izmene.

Kad je shvatio da iz igre izlazi drugi igrač i da su za to krivi njegovi asistenti, Mihajlović je potpuno „poludeo“. Prvo je odgurnuo Rinkona nazad u teren, a nakon toga je napao pomoćnika Luku Kastelacija, pa i njega odgurnuo.
Ovaj mu je rukom pokazao prema drugom pomoćniku Atiliju Lombardu, kao da se pravda „nisam ja kriv, on je“, pa je Mihajlović nasrnuo i na njega i gurnuo ga. Lombardo mu je očigledno još nešto i dobacio, jer je Mihajlović ponovo krenuo prema njemu, ali se nekako suzdržao od dalje reakcije. Da stvar bude još zanimljivija, Džoel Obi, koji je trebao da izađe, postigao je gol u nastavku igre. Torino je pobedio sa 3:0, ali Siniša je ipak bio nezadovoljan…

Siniša Mihajlović je nasrnuo na Atilija Lombarda, koji je bio "glavni krivac" zbog pogrešne izmene Torina.
Siniša Mihajlović je nasrnuo na Atilija Lombarda, koji je bio „glavni krivac“ zbog pogrešne izmene Torina.

“Utakmice mogu da odluče sitne greške i neprihvatljivo je da iz igre izvadimo pogrešnog igrača. Možda im ja nisam bio dovoljno jasan, ali to je bila očigledna promena. Izvinio sam im se kasnije u svlačionici, ali to ništa ne menja, pogrešili su iako je Obi postigao gol. Žao mi je zbog reakcije, ali šta ću, takav sam.” – rekao je Mihajlović novinarima posle utakmice.
Srpskom treneru ovo nije bio prvi ispad. U maju je tokom remija sa Juventusom (1:1) utrčao u teren i napao sudiju koji je isključio njegovog igrača, a kasnije i njega samog. U martu je nakon remija sa Milanom 2:2, u kojem je njegov tim vodio 2:0 i promašio penal za 3:0, razbio reklamu i pritom povredio redara. U maju godinu dana ranije je kao trener Milana napucavao bočicu s vodom tokom utakmice sa Romom…
Podsetite se kako je izgledao Mihajlovićev bes:

loading…
Prethodni tekstHakim Olajdžuvon – Šamarčina Biliju Polcu
Sledeći tekstAko možes da hodaš možeš i da igraš