Kada gol „napadne“ igrača

Kada gol „napadne“ igrača
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

25. septembra 2016. godine u trećoj rundi nove NFL sezone, Vašington Redskinsi su pomalo iznenađujuće kao gosti savladali Njujork Džajantse sa 29:27. Domaćini su imali ubedljivo vođstvo u prvom poluvremenu, sjajne Ilaja Meninga i Odela Bekama Juniora, ali na kraju im ni to nije bilo dovoljno da dođu do pobede. Frustriran zbog propuštene šanse njegove ekipe, ali i teških duela sa odličnim kornerbekom gostiju Džosom Normanom, najbolji igrač domaćih i jedna od tada najvećih zvezda lige Odel Bekam Junior je i pored uhvaćenih preko 120 jardi bio toliko nervozan da je u situaciji kada je u protivničkoj end zoni presečeno jedno dodavanje njegovog kvoterbeka, nekako morao da iskali svoj bes.
Pokušavao je Odel prvo da pocepa dres od muke, potom je šutirao nogom u prazno, a u jednom trenutku je prišao i golu koji kikeri koriste za trening i iz sve snage „raspalio“ po njemu kacigom. Ipak, umesto da na taj način potpuno iskali bes, usledio je potpuni šok i „komičan odgovor“ gola. Od snažnog udarca u okvir gola, on je odmah pao, ali veoma precizno, Pokušavao je Odel prvo da pocepa dres od muke, potom je šutirao nogom u prazno, a u jednom trenutku je prišao i golu koji kikeri koriste za trening i iz sve snage „raspalio“ po njemu kacigom. Ipak, umesto da na taj način potpuno iskali bes, usledio je potpuni šok i „komičan odgovor“ gola. Od snažnog udarca u okvir gola, on je odmah pao, ali veoma precizno, pa je pogodio zvezdu domaćih direktno u glavu, zbog čega se Bekam dodatno iznervirao, pa je rukom odgurnuo gol i poslao ga na zemlju. Ovaj detalj je verovatno promakao većina navijača na stadionu, ali ga je kamera američke televizije snimila i vrlo brzo prikazala, što je izazvalo smeh kod komentatora susreta i urnebesne reakcije fanova američkog fudbala, koji su odmah počeli da dele ovaj zaista komičan snimak po društvenim mrežama.pa je pogodio zvezdu domaćih direktno u glavu, zbog čega se Bekam dodatno iznervirao, pa je rukom odgurnuo gol i poslao ga na zemlju. Ovaj detalj je verovatno promakao većina navijača na stadionu, ali ga je kamera američke televizije snimila i vrlo brzo prikazala, što je izazvalo smeh kod komentatora susreta i urnebesne reakcije fanova američkog fudbala, koji su odmah počeli da dele ovaj zaista komičan snimak po društvenim mrežama.
Snimak Bekamovog „obračuna“ sa golom za kikere je ubrzo postao i globalna vest, pa je završio na mnogim portalima i u mnogim sportskim vestima širom planete. Zanimljivo je da je Bekam pre meča upozoren da obrati pažnju na ponašanje i obavešten da su pravila pooštrena i da će biti isključen ako napravi neku glupost. On je tada obećao da to sigurno neće uraditi, a na njegovu sreću i sudijama je promakao njegov sukob sa golom za kikere, pa je prošao nekažnjeno.
Kako je izgeldala ova komična situacija, koja je obeležila treći NFL vikend 2016. godine, podsetite se na snimku koji je pred vama.

Prethodni tekstKada formula i bukvalno poleti pred ciljem
Sledeći tekstZnate li priču o Gatuzu i pužu?