Klarens Sedorf – Golčina protiv Atletiko Madrida

Klarensa Sedorfa se sigurno sećate… a sećate li se njegove golčine protiv Atletiko Madrida? Sedorf je bio ogroman talenat sa loptom i igrao je za neke od najboljih klubova na svetu, uključujući i Ajaks, Real, Inter i Milan, ali talenat na stranu, Upravo to je demonstrirao u španskom prvenstvu 1997. godine, igrajući za Real protiv Atletiko Madrida. Roberto Karlos mu je dodao loptu negde na sredini terena, Sedorf je sa njom krenuo par metara, a onda na iznenađenje svih, a najviše golmana Atletika Hoze Moline raspalio po lopti. Lopta je krenula u jednu stranu zajedno sa Molinom, ali za razliku od njega koji je bio u raskoraku, brzo promenila smer i završila u mreži. Kakav je to gol bio! Za fudbalske špice. ovo je podsećanje na to koliko je bio jak i koliko je razoran udarac imao. Čovek je imao noge poput debla i trbušne mišiće poput kamenja. Igrači su se odbijali od njega, a udarac mu je bio topovski.
Upravo to je demonstrirao u španskom prvenstvu 1997. godine, igrajući za Real protiv Atletiko Madrida. Roberto Karlos mu je dodao loptu negde na sredini terena, Sedorf je sa njom krenuo par metara, a onda na iznenađenje svih, a najviše golmana Atletika Hoze Moline raspalio po lopti. Lopta je krenula u jednu stranu zajedno sa Molinom, ali za razliku od njega koji je bio u raskoraku, brzo promenila smer i završila u mreži. Kakav je to gol bio! Za fudbalske špice. Verovatno najmoćniji koji je Sedorf postigao u karijeri. 40 metara je putovala lopta velikom brzinom… a Klarens je pogodak proslavio sa samim fudbalskim legendama poput Raula, Mijatovića i Karlosa.
Za ovakve golove besmisleno je trošiti više reči, kada gol odgledate nekoliko puta, jer smo sigurni da vam jednom neće biti dovoljno, možete i u komentaru podeliti vaše utiske.

Author: Miloš

Share This Post On

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Share This