Nestvarna trik akcija Sent Luis Remsa

Igrači Sent Luis Remsa su u oktobru 2014. godine u meču protiv Sijetl Sihoksa izveli jednu od najboljih trik akcija ikada viđenih na NFL terenima. Akcija koja je izvedena savršeno oduševila je sve ljubitelje sporta, pa čak i one koji ne prate najpopularniji američki sport, a imali su priliku da je vide u gotovo svim sportskim vestima širom planete. U drugoj četvrtini tadašnji Sent Luis Remsi su pri vođstvu od 14:3 uspeli da zaustave jedan napad gostiju i na svom delu terena čekali su da prihvate loptu posle panta Sijetl Sihoksa.
Delovalo je da će to biti jedno krajnje uobičajeno ispucavanje lopte, kao i pokušaj povratka panta, ali nije bilo tako… Posle ispucavanja lopte pantera gostiju Džona Rajana, gotovo svi igrači specijalnog tima „Ovnova“ su se pretvarali da lopta leti ka levoj strani njihovog dela terena, gde je stajao jedan od hvatača domaćih koji je glumio da iščekuje svakog trenutka da uhvati loptu, pa su gledajući u njih, a ne u loptu, svi igrači Sihoksa potrčali ka levoj strani napada Remsa.

Veliko slavlje igrača Sent Luis Remsa, koji kao da ni sami nisu mogli da veruju da je njihova trik akcija sa lakoćom prošla.
Slavlje igrača Sent Luis Remsa zbog postizanja poena posle fantastične trik akcije.

Čak je i kamerman ESPN televizije, koja je radila prenos meča, pratio taj deo terena, ne shvativši da lopta zapravo ide na drugu stranu. A onda su odjednom svi shvatili da je lopta upućena na suprotnu stranu terena, ali je za gostujuće igrače to bilo prekasno. Loptu je mirno prihvatio igrač domaćih Stedman Bejli koji je napadan od samo nekoliko igrača gostiju i dobro zaštićen od saigrača, u laganom ritmu istrčao 90 jardi do protivničke end zone, postigavši na taj način jedan od najneverovatnijih tačdauna ikada viđenih na NFL terenima. Usledilo je veliko slavlje igrača Sent Luis Remsa, koji kao da ni sami nisu mogli da veruju da je njihova trik akcija sa takvom lakoćom prošla.
Uživajte podsećajući se jedne od najvećih „prevara“ ikada na NFL terenima.

Author: Miloš

Share This Post On
Share This