Neverovatan „autogol“ Majk Smita

    Hokej na ledu možda nije toliko popularan na ovim prostorima, ali ovaj neverovatan hokejaški gol je svakako ostao u sećanju svim ljubiteljima sporta.
    U decembru 2013. godine hokejaši Bafalo Sejbersa pobedili su posle produžetka ekpu Finiks Kojotsa rezultatom 2 : 1 u meču regularne sezone NHL lige. Meč je u regularnom delu završen bez pobednika (1 : 1) a onda su hokejaši Bafala na neverovatan način u produžetku stigli do pobede. Bafalo je bio u napadu a onda je igrač Finiksa Martin Hanzal pokušao rukom da pak spusti na ledenu ploču. Međutim, pak je upao u pantalone golmana gostiju Majk Smita a onda su zajedno “ušli” u mrežu. Stvorila se gužva u kojoj niko nije znao gde se pak nalazi.

    Intervenisale su sudije i pošto je utvrđeno da je Smit sa pakom završio u golu, sudije su pokazale da je pogodak regularan a hokejaši Bafala počeli su da slave pobedu.Pogledajte i podsetite se ovog u najmanju ruku čudnog “autogola” Majk Smita, koji je sigurno jedan od najneverovatnijih golova ikad viđenih na terenima sa ledenom pločom.

    Prethodni tekstRedži Miler – 8 poena za 9 sekundi
    Sledeći tekstŠtefi Graf – Golden Slem