Novak je čudo…

Novak je čudo...
Novak je čudo...
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Neverovatni teniski uspesi Novaka Đokovića izazivali su, a i danas izazivaju, puno pažnje i reakcija. Mnogi se često pitaju kako je Novak uspeo da u veoma kvalitetnoj teniskoj eri, sa fenomenalnim konkurentima, dođe do 20+ Grend slem titula, najviše nedelja ikada na prvom mestu ATP liste, 30+ Masters titula i još mnogo neverovatnih trijumfa i uspeha. Uz to, mnogi će reći da na tom put nije imao ničiju podršku, da je bio onaj čiji trijumf publika u gradu gde se igra turnir kao po pravilu nije želela, ali da je on uspevao i to redovno da savlada i na kraju dođe do veličanstvene sportske karijere, koja je od njega načinila jednog od najboljih sportista ikada. Jedan od takvih kojeg Novakovi uspesi impresioniraju i oduševljavaju jeste i legendarni košarkaški trener, i veliki ljubitelj tenisa, Vlade Đurović.
Gostujući u autorskoj emisiji legendarne televizijske voditeljke i novinarke Rade Đurić „Da sam ja neko“, Vlade Đurović na pitanje Rade da li u životu „mali“ može da pobedi „velikog“, setio se Novaka Đokovića kao primera da je tako nešto itekako moguće.

Gostujući u jednoj emisiji Vlade Đurović je na slikovit način objasnio koliko je po njemu uspeh Novaka Đokovića neverovatan.
Gostujući u jednoj emisiji Vlade Đurović je na slikovit način objasnio koliko je po njemu uspeh Novaka Đokovića neverovatan.

Objašnjavajući na slikovit način najveće rivale Đokovića, ali i atmosferu u kojoj se ti mečevi često igraju, posebno na čuvenom Vimbldonu, Đurović je uspeo i da nasmeje gledaoce svojim izlaganjem, ali i da po mnogima apsolutno objasni veličinu Novakovog uspeha.
Da vam mi ne bi prepričavali ono što je Vlade Đurović rekao o Đokoviću, Federeru, Nadalu, kao i publici na Vimbldonu i o tome kako navijaju, ali i kako bi on reagovao u sličnoj situaciji, najbolje da sami pogledate njegovo izlaganje na snimku koji je pred vama, a mi ne sumnjamo da će vam njegovo izlaganje, ako ništa drugo, sigurno izmamiti osmeh na lice.

Prethodni tekstDžimi Konors – Da li je moguće da je sve to vratio?!
Sledeći tekstKobi Brajant – Preskakanje automobila u pokretu