Reporterka koja je dobila mnogo više od izjave

Reporterka koja je dobila mnogo više od izjave
Reporterka koja je dobila mnogo više od izjave
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Fotoreporteri nemaju ni malo lak zadatak. Često u potrazi za ekskluzivom odlaze na neobična mesta, u nesvakidašnje situacije, a neki idu čak i dotle da ugrožavaju svoj ili život svojih sagovornika. Događaj o kome danas pišemo nije išao toliko daleko, već je više uspeo da nasmeje sve one koji su imali prilike da pogledaju celu situaciju.
Sve se dogodilo u aprilu 2018. godine, u Poljskoj, u „Enduro race“, dugoj terenskoj motociklističkoj trci koja nekad može trajati i ceo dan. Sa trke koja je tada održana u Lidzbark Varminskom izveštavala je mlađana, neiskusna Milena Mazur, koja je inače i sama motociklistkinja i pokušavala je da se što bolje snađe u novoj ulozi reporterke. Atraktivna devetnaestogodišnjakinja zaustavila je u jednom trenutku jednog od vozača, Grzesika Kargula, u nameri da dobije bar kratku izjavu od njega. Kargul je ispoštovao devojku, zaustavio motor na kratko i na njeno pitanje kako protiče trka, on je kratko odgovorio da sve protiče super, ali da mora da žuri. On je zatim dodao gas i odjurio, ali je pri odlasku usled raskvašene zemlje i šlajfovanja točkova, bacio veliku količinu blata. Ovo blato odletelo je pravo na doteranu Milenu i „pljusnulo“ svud po njoj, po licu, rukama i beloj majci koju je obukla za ovu priliku. Sirota devojka nije znala šta ju je snašlo prvog dana na poslu sportskog reportera, a snimak ove nezgode se brzinom munje proširio internetom, uveseljavajući sve one koji su imali priliku da ga pogledaju. Malo je trebalo da se otvori polemika da li je Kargul ovo „bacanje“ blata uradio namerno ili se sve dogodilo sticajem nesrećnih okolnosti, tek bilo kako bilo, Mileni Mazur u datom trenutku to nije bilo ni malo bitno. Jedino što je želela bilo je da skine svo to blato sa sebe.

Milena Mazur doživela je nezgodu na svom prvom reporterskom zadatku.
Milena Mazur doživela je nezgodu na svom prvom reporterskom zadatku.

Međutim, zbog slike koju je postavila na svoj Instagram nalog, na kojoj se smeje prekrivena blatom uz komentar da je „srećno dete-prljavo dete“ neki su odmah posumnjali da je Milena Mazur sve izrežirala i da je cela situacija u stvari dobro osmišljena. Ali uvek će biti onih teoretičara zavere koji sumnjaju u sve, ipak, mnogo je više onih koji su se prosto zabavili gledajući celu situaciju i ne razmišljajući puno o tome zašto se zapravo sve dogodilo.
Podsetite se nezgode koja se dogodila Mileni Mazur u njenom pokušaju da bude sportski reporter, snimka koji je nasmejao mnoge koji su imali priliku da ga pogledaju…

Prethodni tekstHesus Roljan – Perfektna odbrana „vaterpolo hobotnice“
Sledeći tekstKarl Meloun – „Poštar ne isporučuje nedeljom“