Samo je jedan „Lord“ Bentner

Samo je jedan “Lord” Bentner
Samo je jedan “Lord” Bentner
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Niklas Bentner nije postao ni pola igrača kakvog su navijači očekivali i kakav je talenat bio. Ali to mu nije smetalo da osvoji srca navijača i postane jedan od igrača na čiji se račun navijači možda i najviše šale. Karijeru je počeo u Arsenalu i umeo je na trenutke da pokaže svoj talenat kao što je slučaj kada je postigao gol za manje od dve sekunde, ali se u Arsenalu nije naigrao, već su usledile pozajmice u Birmingem, Sanderlend i Juventus. Današnja priča vezana je upravo za njegov boravak u Torinu…

Niklas Bentner se pozdravio sa svima

Za „Staru damu“ Niklas Bentner je odigrao 9 utakmica i nije postigao ni jedan gol. Neke informacije su govorile da za vreme njegove pozajmice Juventus nije prodao niti jedan jedini dres sa brojem 17. Slabo učinak, međutim, nije učinio da ga navijači u Torinu zaborave, naprotiv, ušao im je u srca na proslavi povodom osvajanja titule na kraju te sezone 2012/2013. Iako nije mnogo doprineo Bentner se na plavom tepihu pojavio prilično samouveren i veseo. On je „bacio pet“ klincima u špaliru, aplaudirao publici, a onda stigao do dve zgodne hostese i na iznenađenje svih džentlmenski pružio ruku i njima na šta su one pomalo zbunjeno uzvratile. Ovo je izazvalo smeh na tribinama, a i saigrači koji su ga dočekali na podijumu razdragano su pozdravili ovaj šmekerski potez.

Niklas Bentner se pozdravlja sa hostesama na proslavi Juventusove titule.
Niklas Bentner se pozdravlja sa hostesama na proslavi Juventusove titule.

Pet godina kasnije Juventus je ponovo proslavljao titulu. Medhi Benatija postao je tada predmet podsmeha na stadionu, ali i na društvenim mrežama. On se propisno izblamirao naočigled dve atraktivne hostese…

Benatija je pokušao da „iskopira“ Bentnera

Pre nego što je zakoračio na binu, Marokanac je krenuo da iskopira „Lorda“, da pruži ruku jednoj od devojaka, ali ga je ona toliko izignorisala da je Benatija samo povukao ruku i uputio se ka bini ni ne želeći da isto pokuša sa drugom. Svetlana Vakulova je kasnije odlučila da objasni zašto su to uradile. „Nakon više od milion pregleda na društvenim mrežama primila sam dosta poruka i komentara oko Benatije. Pravila su takva da hostese ne smeju imati nikakav kontakt sa učesnicima ceremonije. Dakle, nije bilo ništa lično u tome što nisam pružila ruku fudbaleru. Navijam za Juventus! Divim se klubu i čestitam im na pobedi!“ – Poručila je simpatična Vakulova putem društvene mreže Instagram.
Očigledno da za „Lorda“ Bentnera ova pravila ne važe. Podsetite se kultnog Bentnerovog pozdravljanja sa hostesama pred dodelu pehara i neuspelu „imitaciju“ Benatije pet godina kasnije:

Prethodni tekstEsan Gaem-Magami – Šahista ili maratonac?!
Sledeći tekstLjubav prema otadžbini Vladimira Štimca