Saša Ćurčić – Poruka anglomanijskoj Srbiji

Saša “Đani“ Ćurčić, jedan je od najneobičnijih igrača na ovim prostorima i šire. Tokom karijere bio je odličan fudbaler, ali je mnogo poznatiji kao još veći šoumen i zabavljač zbog čega je i postao ljubimac mnogih fudbalskih navijača… U svojoj karijeri Saša Ćurčić je igrao za OFK Beograd, Partizan, Bolton, Aston Vilu, Kristal Palas, Njujork Metrostars i još neke klubove. Bio je veliki talenat i čini se da je fudbalska karijera ovog momka iz Besnog Foka mogla i morala biti mnogo kvalitetnija, a verovatno bi tako i bilo da Saša “Đani“ Ćurčić van terena nije pravio česte ispade, opijao se, neumereno trošio novac, provodio noći po žurkama, jurio za lepim ženama…

Ćurčić je simpatije navijača, ali i mnogih koji nemaju veze sa fudbalom pokupio uglavnom svojim ispadima i ludorijama van terena kao i svojevrsnim ponašanjem po završetku karijere. Učestvovao je u rijalitima, u “Velikom Bratu“ čak i pobedio, tukao se, opijao, sa manekenkama se vozio traktorom po Beogradu, glumio u spotovima, oskudno odeven glumio saobraćajca na ulici, snimio čak i pesmu… a verovali ili ne, nekome iz TV Prva se učinilo kao dobra ideja da upravo on da izjavu u “živom programu“ pred večiti derbi koji je 2010. godine odigran na stadionu Crvene Zvezde.
Saša Ćurčić dao je i više nego zanimljivu izjavu pred početak „Večitog derbija“ 2010. godine.

Međutim, koliko god bio dobar na terenu, Saša Ćurčić je uglavnom simpatije navijača, ali i mnogih koji nemaju veze sa fudbalom, pokupio baš svojim ispadima i ludorijama van terena, kao i zanimljivim ponašanjem po završetku karijere. Učestvovao je u rijalitima, u “Velikom Bratu“ čak i pobedio, tukao se, vrlo često opijao, jednom prilikom se sa prelepim manekenkama vozio traktorom po Beogradu, glumio je u muzičkim spotovima, oskudno odeven glumio saobraćajca na ulicama Beograda, da bi na kraju snimio čak i pesmu… a verovali ili ne, nekome iz TV Prva se učinilo kao dobra ideja da upravo on da izjavu u “živom programu“ pred početak „Večitog derbija“ koji je 2010. godine odigran na stadionu Crvene zvezde.
Koliko je ta ideja bila dobra možete proceniti i sami, nakon što na snimku koji je pred vama odgledate „Đanijevu“ kultnu izjavu, u kojoj je najmanje pričao o fudbalu:

loading…

Author: Miloš

Share This Post On
Share This