Uve Genshajmer – „Ludo“ izveden penal

Uve Genshajmer -
Uve Genshajmer - "Ludo" izveden penal
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

U februaru 2016. godine članovi profesionalnog WWE rvačkog kluba „The New Day“ posetili su trening rukometnog klub Rajn Neker Leven. Tom prilikom oni su se družili sa rukometašima, ali i rešili da se malo zabave. Dogovor je bio da se sa nekoliko igrača Levena „takmiče“ u izvođenju sedmaraca. Jedan od igrača koji je uzeo učešće bio je i legendarni Uve Genshajmer, u tom trenutku jedan od najboljih rukometaša sveta i majstor za izvođenje sedmeraca, što je pokazao i u čuvenom duelu sa Omejeom, koji je i na našem sajtu izazvao brojne reakcije

Uve Genshajmer je maestralno izveo sedmerac

Kada je Uve Genshajmer prišao mestu za izvođenje sedmerca na gol je stao Ksavijer Vuds. Ovaj poznati rvač imao je nameru da proba da odbrani udarac Genshajmera. Treba reći da to nisu uspevali često ni mnogi čuveni rukometni golmani, pa ni Vuds nije imao velike izglede. Međutim, u jednom trenutku učinilo se da će mu Nemac malo popustiti i da će Vuds uspeti. Ipak, tada se zapravo videlo kakav je to udarac u pitanju…

Uve Genshajmer je na neobičan način savladao Ksavijera Vudsa.
Uve Genshajmer je na neobičan način savladao Ksavijera Vudsa.

Iako se mnogima učinilo da je Uve Genshajmer poslao laganu loptu po sredini gola, to nije bilo tako. Lopta je odskočila malo ispred Vudsa, a potom kada je ovaj pomislio da će je lako uhvatiti, ona posle kontakta sa podlogom dobija neverovatan felš i skreće pored Vudsa, kojem je ostalo samo da isprati kako lopta ulazi u mrežu.

Penal je pogledalo preko milion ljudi

Ksavijer Vuds je kada je shvatio šta se dogodilo počeo da se smeje. To isto je uradio i njegov kolega koji je sa strane posmatrao izvođenje sedmerca. Oni kao da nisu mogli da veruju na koji je način Genshajmer savladao Vudsa.
Iako je ovaj penal izveden na treningu i dok se na golu nalazio neko ko nije vičan branjenju, on je oduševio mnoge ljubitelje rukomete. Na raznim platformama taj penal pogledan je više miliona puta. Mnogi i kažu da je to jedan od boljih rukometnih penala koji su videli. Kako je Uve Genshajmer savladao Ksavijera Vudsa, izvevši sedmerac na fenomenalan način, pogledajte na snimku pred vama.

Prethodni tekstDžimi Dojl – Tragična bokserska priča koju je jedan san mogao da zaustavi
Sledeći tekstJedini put kada je Majkl Džordan poražen u basketu 1 na 1