Zagrljaj za “Gulivera” Karlovića

Zagrljaj za “Gulivera” Karlovića
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Meč drugog kola teniskog turnira u Bogoti između Hrvata Iva Karlovića i Izraelca Dudi Sele iz jula 2014. godine završio se nesvakidašnjim zagrljajem dvojice rivala. Karlović koji je branio titulu u Kolumbiji slavio je rezultatom 7:6 (10:8), 7:6 (7:5), a kada je krenuo na mrežu da se pozdravi sa svojim protivnikom sačekalo ga je iznenađenje.
Naime, omaleni Sela je sa sobom poneo stolicu kako bi mogao da zagrli visokog Karlovića što je naišlo na aplauz i smeh sa tribina kao i na Hrvatovom licu koji svakako nije očekivao da će se ovo dogoditi. Meč drugog kola teniskog turnira u Bogoti između Hrvata Ive Karlovića i Izraelca Dudi Sele iz jula 2014. godine završio se nesvakidašnjim zagrljajem dvojice rivala. Karlović koji je branio titulu u Kolumbiji slavio je rezultatom 7:6 (10:8), 7:6 (7:5), a kada je krenuo na mrežu da se pozdravi sa svojim protivnikom sačekalo ga je iznenađenje. Naime, omaleni Sela je sa sobom poneo stolicu kako bi mogao da zagrli visokog Karlovića što je naišlo na aplauz i smeh sa tribina kao i na Hrvatovom licu koji svakako nije očekivao da će se ovo dogoditi.„Kada se meč završio kranuo sam na mrežu kako bih mu pružio ruku i tada sam video da je on prvo otišao po stolicu. Nije mi bilo jasno šta radi, sve dok nije došao do mene i zagrlio me. Bilo je neverovatno i veoma smešno. Očigledno mu je trebao zagrljaj, pa sam i ja njega zagrlio. On je dobar momak i veoma mi je drag.“ – izjavio je Karlović posle meča. Dvojicu tenisera deli 36 santimetara, pošto je Sela visok 175, a Karlović čak 211 centimetara.
„Dobri smo prijatelji i on mi je veoma drag. Uvek sam želeo da ga zagrlim, ali nisam imao priliku. Mislim da je danas bio pravi trenutak. Kada sam video stolicu pomislio sam da bi zagrljaj bio sjajan način da se završi ovaj meč.“ – kroz smeh je komentarisao svoj postupak Sela.
To je bio šesti međusobni duel dvojice tenisera i šesta pobeda Hrvata. A kako je izledao ovaj pozdrav dvojice tenisera koji je izmamio osmeh, ali i aplauz svima koji su posmatrali meč, podsetite se u videu:

Prethodni tekstBode Miler – Šou na jednoj skiji
Sledeći tekstLuol Deng – Trojka posle šestokoraka