Alesandro Florenci – Dao gol za Romu pa potrčao baki u zagrljaj

Alesandro Florenci - Dao gol za Romu pa potrčao baki u zagrljaj
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Fudbaler Rome Alesandro Florenci dobio je žuti karton na utakmici protiv Kaljarija, jer je posle postignutog gola otišao na tribine i zagrlio svoju baku. Ova vest se tog 21. septembra 2014. godine neverovatno brzo proširila internetom, ali i drugim medijima, a Florenci je zbog ovog gesta za tren oka postao miljenik među navijačima .
Tada dvadesettrogodišnji Florenci je naime na meču 3. kola Serije A protiv Kaljarija u 13. minutu postigao gol za „Vučicu“, a onda pretrčao dobar deo terena i popeo se na tribinu kako bi zagrlio svoju 82-godišnju baku Auroru, koja je u društvu porodice fudbalera pratila meč. Tada dvadesettrogodišnji Florenci je naime na meču 3. kola Serije A protiv Kaljarija u 13. minutu postigao gol za "Vučicu", a onda pretrčao dobar deo terena i popeo se na tribinu kako bi zagrlio svoju 82-godišnju baku Auroru, koja je u društvu porodice fudbalera pratila meč. Baka se rasplakala od sreće, ceo stadion je bio oduševljen i aplaudirao, ali sudija Sebastijano Peruco nije imao razumevanja za ovaj dirljiv susret, ispoštovao je pravila i dodelio je igraču žuti karton.Baka se rasplakala od sreće, ceo stadion je bio oduševljen i aplaudirao, ali sudija Sebastijano Peruco nije imao razumevanja za ovaj dirljiv susret, ispoštovao je pravila i dodelio je igraču žuti karton.
I tadašnji trener kluba sa „Olimpika“ Rudi Garsija rekao je posle meča da će Florenci morati da plati kaznu, iako je bio dirnut njegovim gestom. „Ovaj gol želim da posvetim svojoj baki. Rekla je da će da dođe na utakmicu jedino ako je budem pozdravio, pa sam to i učinio. Hvala joj što je došla na utakmicu.“ – izjavio je Florenci nakon utakmice.
Roma je na kraju slavila sa 2:0, a Florencija je u 72. minutu zamenio Adem Ljajić. Inače, ovaj gol bio je njegov prvi u sezoni. Verujemo da se većina vas seća ovog događaja ali i da će mnogima biti drago da se podsete jedne od najemotivnijih proslava golova koju je publika na “Olimpiku” ikada videla.

Prethodni tekstČarobna avantura Aleksa Zanardija
Sledeći tekst„Princ“ Nasim Hamed – Sjajan nokaut za kraj odlične borbe