Artjom Džjuba – „Savršen zločin“

Ruska fudbalska liga nije toliko popularna da bi se neko van ove zemlje sećao čak i najvećih derbija, a sigurno ne nekih manjih, odnosno manje značajnih utakmica. Ovakve utakmice obično izazovu pažnju i pamte se po nečemu nesvakidašnjem, neobičnom golu, oštrom startu ili komičnoj situaciji. Upravo o takvoj jednoj situaciji danas pišemo…
Zenit iz Sant Peterzburga dočekao je u desetom kolu ruske Premijer lige, u septembru 2017. godine, ekipu Ufe, koja je te godine igrala veoma dobar fudbal, pa se na kraju plasirala na šestu poziciju na tabeli, samo jedno mesto iza Zenita, do duše sa deset bodova manje i kvalifikovala se za Ligu Evrope. Ipak, Zenit na tom meču nije imao puno problema i lagano je slavio sa 3:0 golovima Driusija, Krišita i Kokorina, što se manje-više i očekivalo. Ali ono po čemu će ova utkamica ostati upamćena dogodilo se na samom početku, tačnije u tunelu pre nego što su igrači uopšte izašli na teren.

Artjom Džjuba - Šala sa devojčicom
Artjom Džjuba – Šala sa devojčicom

Naime, dok su u redu čekali da ih sudija povede na igralište dogodila se jedna simpatična stvar, a protagonista celog događaja bio je Artjom Džjuba. Tadašnji igrač Zenita odlučio je da se malo našali na račun dvoje klinaca koji je trebalo da izađu sa igračima na teren. On je devojčicu koja je stajala pored njega krišom čupnuo za kosu, tačnije kikicu, sa suprotne strane, a zatim brzo sklonio ruku. Devojčica se okrenula ka dečaku koji je stajao iza nje, a zbunjeni mladić je brže-bolje pokazao rukom na Džubu koji se pravio naivan i pokazivao prstom na dečaka, pa je devojčica ostala ubeđena da ju je baš mladić iza nje čupnuo za kosu. Ceo ovaj simpatični događaj uhvatila je kamera, pa su se zahvaljujući internetu preko koga se video proširio mnogi smejali postupku Artjoma Džjube i zbunjenim reakcijama dečaka i devojčice koji su naseli na njegovu šalu.
Podsetite se i vi kako je izgledalo simpatično zadirkivanje ruskog reprezentativca koje je zbunilo klince pored njega i nasmejalo mnoge koje su pogledali ovaj video:

Author: Miloš

Share This Post On

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Share This