Da li je ovo najbolja sportska reklama ikada?

Da li je ovo najbolja sportska reklama ikada?
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Mnogi će reći da je to najbolja sportska reklama ikada. Legendarni reditelj Gaj Riči je dobio kontrolu nad projektom i njegova kreacija „Take it to the Nekt Level“ uvek će izazivati nostalgiju među fudbalskim navijačima…

Da li je to najbolja sportska reklama ikada snimljena?

Snimak daje navijačima pogled iz prvog lica na karijeru mladog profesionalnog fudbalera. Od igranja „beton lige“ do nastupa pred 80.000 gledalaca. Ričijev rad će uvek biti upamćen. Ostaće u sećanju i kao čovek koji je snimio jednu od najvećih sportskih reklama svih vremena. Briljantno, zar ne? Arsen Venger je na kraju skautirao našeg izmišljenog heroja nakon njegovog sjaja u „beton ligi“ i doveo ga je Arsenal. Odatle, on živi život na terenu i na njemu se susreće licem u lice sa nekim istinskim legendama dok igra sa „Tobdžijama“ protiv Mančester Junajteda, Intera iz Milana i Barselone…

Glavni junak reklame je trnovitim putem stigao do "velike scene".
Glavni junak reklame je trnovitim putem stigao do „velike scene“.

Vejn Runi, Kristijano Ronaldo, Karlos Tevez, Zlatan Ibrahimović i Ronaldinjo imaju kratke, ali briljantne uloge u reklami, dok se Sesk Fabregas i Vilijam Galas pojavljuju u brojnim kadrovima. Oni su tu da podstaknu našu izmišljenu zvezdu Arsenala. Poslednja scena vidi našeg „Džona Doua“ kako ulazi na svetsku scenu igrajući za Holandiju, suočavajući se sa Portugalom pred brojnom publikom. Ova sportska reklama definitivno se može porediti sa nekim vrhunskim filmovima.

Bilo je još puno fudbalskih reklama koje se i danas pamte

Šteta je što je poslednjih godina skoro da nije moguće doći do sjajnih fudbalskih reklama. Oseća se kao da su prošli vekovi od Žoga Bonite i Najkievog „Tajnog turnira“ ili na našim prostorima – „Nema ceka Lazo„!
Mnogi su se zapitali zašto igrači ne nose kamere ovog tipa. U tom slučaju bi neke duele i dešavanja na terenu mogli da vidimo iz „prvog lica“. Šta vi mislite o toj ideji? Podsetite se legendarne reklame i uživajte u ovom remek delu.

Prethodni tekstNjujorški „pakao“ za „izdajnika“ Peta Rajlija
Sledeći tekstLino Červar – Skandalozan potez ili kazna ni zbog čega?