Ibrahimovićev šamar Aroniki

Ibahimovićev šamar Aroniki
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

U februaru 2012. godine fudbaleri Milana nisu uspeli kod kuće da savladaju Napoli, a dobar deo „zasluge“ za tako nešto išao je njihovom napadaču Zlatanu Ibrahimoviću. Ko zna koji put do izražaja je došao „Ibrin“ temperament, koji ga je koštao crvenog kartona. Ibrahimović se, kao po običaju, umešao u prepirku u kojoj su učestvovali Noćerino i Aronika i, zagrlivši saigrača, „na kvarno“ ošamario fudbalera Napolija. Iznenađeni Aronika je instinktivno uzvratio, ali po licu nesrećnog Nočerina! Zanimljivo je da bi taj nesportski gest i prošao švedskom reprezentativcu, da golman Napolija De Santis nije objasnio sudiji Ricoliju za šamar, ovaj se konsultovao za pomoćnikom, pa je "Ibra" zaradio isključenje. Iznenađeni Aronika je instinktivno uzvratio, ali po licu nesrećnog Nočerina! Zanimljivo je da bi taj nesportski gest i prošao švedskom reprezentativcu, da golman Napolija De Santis nije objasnio sudiji Ricoliju za šamar, ovaj se konsultovao za pomoćnikom, pa je „Ibra“ zaradio isključenje.
Nakon meča, u tom trenutku najbolji strelac Milana i Serije A, bio je samokritičan: „Napravio sam glupost. Dešava se, ali moram da učim na svojim greškama. Ne treba mi televizija da vidim šta sam uradio“ – izjavio je Ibrahimović novinarima.
Trener Milana Masimiliano Alegri izjavio je da je Ibrahimović zaslužio isključenje. Disciplinska komisija italijanske Serije A kaznila je napadača Milana sa tri utakmice neigranja zbog ovog incidenta koji se dogodio u 64. minutu utakmice, koja je završena bez pogodaka. Podsetite se ove tragikomične situacije, a posebno obratite pažnju kako je, Napolitanac uzvratio „Ibrinom“ saigraču – ni krivom ni dužnom.

Prethodni tekstMajstorija iz penala Nikite Guseva
Sledeći tekstAjzea Rajder – Zakucavanje koje ga je učinilo besmrtnim