Kad lasica uleti na teren i ujede igrača

Kad lasica uleti na teren i ujede igrača

Na fudbalskim utakmicama širom Evrope i sveta nekako je normalno da na teren ulete životinje, nekada psi, nekada mačke, razne ptice, ali kao što se desilo na utakmici Tuna i Ciriha, da uleti lasica pa još i ujede igrača… to se još nikada do tada nije dogodilo.
Švajcarska je poznata kao zemlja u kojoj vlada red i predstavlja jednu od najuređenijih država na svetu. Stoga u medijima uvek odjekne kada se na nekom meču švajcarske lige dogodi incident, a upravo takav jedan, pomalo bizaran, dogodio se u martu 2013. godine. Švajcarska je poznata kao zemlja u kojoj vlada red i predstavlja jednu od najuređenijih država na svetu. Stoga u medijima uvek odjekne kada se na nekom meču švajcarske lige dogodi incident, a upravo takav jedan, pomalo bizaran, dogodio se u martu 2013. godine. Na meču švajcarske prve lige između Tuna i Ciriha jedna lasica je dva puta ulazila na teren i prekidala meč. Krajnje je nejasno kako je ova životinja uopšte došla do terena, a na videu koji je pred vama se vidi da je u jednom trenutku uspela da pobegne od redara. Lasica je bila neukrotiva za obezbeđenje koje ju je jurilo po terenu.Na meču švajcarske prve lige između Tuna i Ciriha jedna lasica je dva puta ulazila na teren i prekidala meč. Krajnje je nejasno kako je ova životinja uopšte došla do terena, a na videu koji je pred vama se vidi da je u jednom trenutku uspela da pobegne od redara. Lasica je bila neukrotiva za obezbeđenje koje ju je jurilo po terenu.
Nju je ipak prvi put “lišio slobode” defanzivac gostiju Loris Benito, ali je tom prilikom zaradio gadnu ranu od ugriza životinje. Bacio se na nju kao panter i uspeo da je uhvati, međutim životinja je instinktivno odreagovala i ujela fudbalera za prst, pa je počeo da mlati rukom ne bi li spasao prste iz oštrih zuba ove male životinje. Nakon što ga je ujela, lasica je pobegla ka tribinama, prošla kroz redove sedišta i onda se vratila u prostor iza gola. Međutim, po uplašenu životinju drugi put je bio koban golman Ciriha Da Kosta. Na sreću, golman je imao rukavice , pa nije prošao kao Benito sa izujedanim prstom. Na kraju Lasicu su odneli sa stadiona, a utakmica je nastavljena bez novih prekida. Cirih je meč rešio u svoju korist rezultatom 4:0, a Benito je posle “intervencije” morao na previjanje kod klupskog lekara.
“Sada shvatam da sam možda reagovao ishitreno. Ko zna koje bolesti prenosi! Bilo je veoma bolno!” – ispričao je Benito nakon meča.
Podsetite se kako je lasica prekinula meč između Tuna i Ciriha i ujela defanzivca gostiju za prst:

Prethodni tekstAjzea Tomas – Pesnice u glavu Mahorna i njegova urnebesna reakcija
Sledeći tekstAleksandar Đorđević – Repriza trojke iz Istanbula