Kada je golfer bežao od aligatora

Smajli Kaufman bio je na 6. rupi druge runde „Arnold Palmer Invitational“ turnira 2017. godine, kada se u laganom ritmu, tik iza svog kedija, kretao ka mestu sa koga će odigrati naredni udarac. Verovatno razmišljajući o udarcu koji ga iščekuje, Smajli Kaufman nije „ni sanjao“ da će se uskoro pred njim na terenu pojaviti „nezvani gost“…
Iz jerzeceta u Bej Hilu na Floridi, koje se nalazilo na ivici terena, izašao je jedan aligator koji je odlučio da na suvom malo odrema. Kedi koji je išao malo dalje od jezera i malo bliže aligatoru, nije ga uopšte primetio, ali ga je zato Kaufman uočio. Kako je kasnije sam pričao prvo je pomislio da je to kamen, ali kada je shvatio da nije, već da je u pitanju aligator, usledila je za neke normalna, a za druge veoma komična reakcija američkog golfera. Smajli Kaufman je odmah krenuo užurbano da se udaljava od mesta na kojem se nalazi aligator, pritom podigavši visoko svoju golf palicu, kojom kao da se spremao da tuče aligatora ako bude zatrebalo. Tada je krenuo i da doziva svog kedija, koji je kada je shvatio zašto ga Kaufman zove krenuo trčeći da beži.

Reakcija Smajlija Kaufmana kada je video aligatora.
Reakcija Smajlija Kaufmana kada je video aligatora.

Kada je opasnost prošla, Smajli Kaufman je zastao, počeo da se smeje i ostavio svoju palicu na zemlju. Zvanični komentatori turnira, kao i mnogi ljubitelji golfa, smejali su se reakciji Kaufmana kada je video aligatora, a na njega je taj šokantan susret očigledno ostavio loš trag, pa je kasnije odigrao veoma loš udarac na toj rupi i propustio priliku da pošalje lopticu u rupu iz vrlo izgledne pozicije. Videvši reakcije ljudi, kasnije se i sam Kaufman na društvenim mrežama šalio na svoj račun, pa je tako u jednoj objavio napisao: „Turnir na Floridi. Poslao sam jednu loptu blizu jezera i onda je aligator izašao iz jerera i umalo mi odgrizao ruku!“ – napisao je sa puno smešaka Smajli Kaufman.
Ne znamo, ali bi voleli da čujemo, kako biste vi odreagovali u sličnoj situaciji kada bi se pred vama pojavio aligator, a na snimku koji je pred vama možete da se podsetite kako je reagovao Smajli Kaufman kada se ispred njega potpuno neočekivano pojavio aligator.

Author: Miloš

Share This Post On

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Share This