Kiša golova u Numansiji

Kiša golova u Numansiji
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Utakmica druge španske fudbalske lige između Numansie i Luga, iz decembra 2014. godine izazvala je pažnju kod mnogih ljubitelja fudbala, pošto je okončana nerešenim rezultatom 6:6, a u drugom poluvremenu postignuto je čak 10 golova!
Utakmica druge španske fudbalske lige između Numansie i Luga, iz decembra 2014. godine izazvala je pažnju kod mnogih ljubitelja fudbala, pošto je okončana nerešenim rezultatom 6:6, a u drugom poluvremenu postignuto je čak 10 golova!Numansija je u 18. kolu španske „sekunde“ na stadionu „Nuevo Los Pjaritos“ ugostila ekipu Luga, a prvo poluvreme je završeno nerešenim rezultatom 1:1. Da je ovo po svemu nesvakidašnja utakmica možda najbolje govori činjenica da je 10 minuta pre kraja susreta gostujuća ekipa Luga vodila rezultatom 6:3. Domaćini se nisu predavali do poslednjih minuta, pa su na iznenađenje svih u poslednjih 6 minuta postigli tri pogotka od kojih dva u sudijskoj nadoknadi. Utakmica je na kraju okončana nerešenim rezultatom 6:6, što je odmah izazvalo veliku pažnju širom planete. Neki će reći odbrane su zakazale, drugi pak da su napadi bili raspoloženi, a možda je najviše onih trećih koji misle da je neki vanfudbalski faktor uticao na ishod meča. Ipak, jedno je sigurno, gledaoci u Numansiji su bili prezadovoljni, jer su videli 12 golova.
Ne znamo u koju grupu vi spadate, ali verujemo da će vam posle gledanja snimka golova biti mnogo lakše da pronađete „krivce“ za ovakav hokejaški ili vaterpolo rezultat na jednoj fudbalskoj utakmici.

Prethodni tekstKežmanov crveni karton posle 34 sekunde
Sledeći tekstToni Nieminen – Već kao tinejdžer upisao se među sportske legende