MMA borac koji se ne plaši protivnika već ring devojke

MMA borac koji se ne plaši protivnika već ring devojke

Društvene mreže donele su mogućnost da u današnje vreme svako može da javno iskaže svoje mišljenje, što ima dobre strane, ali često se pod uticajem tih komentara i žute štampe uvek gladne senzacionalizma, neke situacije slučajno ili namerno prenaglase, zbog čega mogu nastati problemi. Uglavnom su javne ličnosti te koje ispaštaju zbog toga, a sportisti, pored političara, možda i najviše. To je na svojoj koži osetio i MMA borac iz Južne Koreje Park Dae Sung.
On je 2016. godine, u euforiji nakon tijumfa u borbi na „Road FC Young Guns 31“, prilikom proglašenja pobednika i proceduralnog fotografisanja, zagrlio jednu od ring devojaka oko struka. Da li su rukavice na njegovim rukama bile hladne, da li je devojka bila golicljiva ili ju je jednostavno Park srećan zbog uspeha malo jače stegao, tek ona se u jednom trenutku savila, kao da se odupire, pri tom ne skidajući osmeh sa lica. Park Dae Sung se zatim džentlmenski polonio. Međutim, kao što to u današnje vreme često biva, pažnja na društvenim mrežama je sa njegove pobede usmerena na taj detalj dodirivanja, pa se pojavilo mnoštvo komentara kako je Park seksualno uznemiravao devojku, koja je zbog svog posla čak morala i da se smeje dok doživljava neprijatnosti. Neki od medija i portala forsirali su ovu priču, pa je borac, po mnogima ni kriv ni dužan, bio na stubu srama.

Par meseci kasnije, tačnije u februaru 2017. godine, Park Dae Sung ponovo je trijumfovao u MMA meču, ovog puta na „Road FC 036 $1M Tournament“, koji se održao u Jangčungu u Južnoj Koerji. Ponovo je usledilo proglašenje pobednika i procedura fotografisanja. Međutim, tada je Park uradio nešto nesvakidašnje. On ne samo da je odbio da se zagrli, već je odbio da uopšte stane pored atraktivne promoterke. Kada su organizatori počeli da ga ubeđuju da to uradi, on je bukvalno počeo da beži po ringu od njih i od vidno raspoložene devojke, koja kao da je insistirala na fotografisanju. Na kraju je Park podlegao pritisku i nevoljno pristao da se fotografiše, ali je to uradio tako da je gotovo okrenuo leđa promoterki, ruke sklopio ispred sebe, a glavu savio tako da gleda u pod. U Sali je odjekivao smeh onih koji su znali celu situaciju dok su oni drugi zbunjeno posmatrali pitajući se „šta se dešava?“
Mnogi su ovaj potez Parka okarakterisali kao „previše drame“, dok je drugima bilo komično i veoma simpatično. Bilo kako bilo, on je po mnogima ovim gestom podstakao na razmišljanje kakve posledice mogu da ostave nepromišljeni komentari i nedokazane tvrdnje. Podsetite se:

Author: Miloš

Share This Post On

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Share This