Neodoljiva reakcija klinca kada je dobio pak

Neodoljiva reakcija
Neodoljiva reakcija "klinca" kada je dobio pak
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Najiskrenija ljubav prema sportu je ona kada ste klinac, kada još uvek niste postali snuždeni i cinični, kada nemate još uvek toliko godina da doživite da vas vaš omiljeni tim razočara na različite načine i kada još uvek niste čitali novinske tekstove o tome kako je vaš tim loše odigrao… sve što znate je da ste na stadionu ili u hali, da gledate vaš omiljeni tim, svoje heroje u dresovima kao bogove i da ste neopisivo srećni zbog toga.
Jedan baš takav dečak je posmatrao utakmicu NHL-a između svojih Montreal Kanadijansa i Kolumbus Blu Džeketsa, 26. januara 2016. godine. I nije mogao ni da sanja da će doživeti nešto čega će se sećati ceo svoj život, iako su njegovi Kanadijansi izgubili te večeri. Naime, dečak koji je stajao do njega i bio isto obučen, nije želeo da previše deli sa njim pak koji je imao kod sebe, što ga je pomalo rastužilo, pa je rešio da pokuša da skrene pažnju nekog od igrača. To mu je i uspelo. Primetio ga je Del Vajs koji je doklizao do stakla i dobacio mu pak.

Dečak je bio presrećan zbog toga što je dobio pak.
Dečak je bio presrećan zbog toga što je dobio pak.

Teško je opisati reakciju mlađanog navijača i sreću koja se pojavila na njegovom licu kada je u rukama napokon stegao svoj „trofej“, pa je najbolje da odmah pogledate video. Delovalo je kao da ga dečkić nikada više neće ispustiti iz ruku, a veoma je moguće da je nakon te večeri spavao sa njim.
Vajs je pokazao da nisu sportski heroji oni koji samo postizu poene već i oni velikog srca, koji umeju da minut svog vremena posvete publici, slikaju se, potpišu ili u ovom slučaju dobace pak. Dobio je za uzvrat neprocenjivu reakciju mališana u kojoj i mi danas uživamo. Pogledajte video koji će vam, sigurni smo, ulepšati dan…

Prethodni tekstStiv Neš – Asistencija bez gledanja
Sledeći tekstNorbert Madaraš – Gol za evropsku krunu