Odgovor Štefi Graf na „bračnu ponudu“ navijača

Štefi Graf je na Vimbldonu 1996. godine bez većih problema osvojila jednu od svoje 22 Grend Slem titule. Na putu do pobedničkog pehara izgubila je samo jedan set i to u polufinalnom meč protiv japanke Kimiko Date, ali se taj susret osim po sjajnom tenisu, pamti i po jednoj situaciji koja je nasmejala i uvek poprilično uštogljenu englesku tenisku publiku.
Iako je tokom karijere bila poznata pre svega po ozbiljnom i „radničkom“ pristupu tenisu, Štefi Graf je u polufinalu Vimbldona 1996. godine pokazala da ipak ponekad zna i da se zabavlja na terenu. Dok se Štefi Graf pripremala za svoj prvi servis, jedan od gledalaca na centralnom terenu najvećeg teniskog turnira na planeti uzviknuo je: “Štefi, hoćeš li da se udaš za mene?” Igračice na terenu, ali i većina navijača su u tom trenutku počeli da se smeju, a posle nekoliko sekundi usledio je i odgovor Nemice na “bračnu ponudu” navijača. Štefi se okrenula ka tom gledaocu i glasno mu postavila “krucijalno” pitanje: “Koliko para imaš?”U zanimljivom meču, u kome je Kimiko Date uspela na iznenađenje svih da osvoji jedan set protiv po mnogima jedne od najboljih teniserki svih vremena, jedan detalj je ipak ostavio veći trag na publiku i od odličnog meča koji su imali priliku da gledaju.
Dok se Štefi Graf pripremala za prvi servis, jedan od gledalaca na centralnom terenu najvećeg teniskog turnira na planeti uzviknuo je: “Štefi, hoćeš li da se udaš za mene?” Igračice na terenu, ali i većina navijača su u tom trenutku počeli da se smeju, a posle nekoliko sekundi usledio je i odgovor Nemice na “bračnu ponudu” navijača. Štefi se okrenula ka tom gledaocu i glasno mu postavila “krucijalno” pitanje: “Koliko novca imaš?” Usledio je još jači smeh u publici zbog trenutka u kome je Grafova pokazala da nije “samo mašina”, da ima smisla za humor i da zna ponekad i da se zabavi na teniskom terenu.
Posle ove situacije na Vimbldonu 1996. godine razni teniseri i teniserke su tokom mečeva dobijali “bračne ponude”, ali se čini da se niko nije toliko dobro snašao u toj situaciji kao Štefi Graf. Podsetite se u snimku pred vama vrlo zanimljivog detalja sa Vimbldona 1996. godine, koji je zabavio i nasmejao čak i vrlo uštogljenu vimbldonsku publiku.

Author: Miloš

Share This Post On

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Share This