Oženi me Rafa

Bila bi to samo još jedna u nizu rutinska pobeda Rafaela Nadala u početnim fazama Grend Slem turnira da jedna njegova obožavateljka nije odlučila da „preuzme inicijativu“ i obeleži susret…
U drugom kolu Australian opena 2010. godine Rafael Nadal je po očekivanju vrlo lako i ubedljivo, izgubivši samo šest gemova, savladao Slovaka Lukaša Lacka. Meč na „Ozi openu“ po vrlo toplom vremenu bi Pošto je Lacko osvojio poen kojim je poveo sa 30-15 u trećem gemu i dok su se igrači pripremali za naredni poen, jedna očigledno obožavateljka Rafaela Nadala, viknula je sa tribina: „Hej Nadal, hoćeš li da me oženis?!“ (Hey Nadal, will you marry me?!). Iako nije ušao u konverzaciju poput Štefi Graf godinama ranije, koja je na slično pitanje dala i više nego originalan odgovor, Rafina reakcija ipak nije izostala. Posle nekoliko trenutaka i gotovo uvek ozbiljni Nadal počeo je da se smeje, da bi potom podigao ruku, kojom kao da je želeo da pozdravi gledateljku koja mu je upravo poslala bračnu ponudu. Rafa nije mogao da skine osmeh sa lica zbog ove situacije još nekoliko trenutaka, pa je i naredni poen započeo sa osmehom.verovatno bio brzo zaboravljen, da jedna gledateljka nije odlučila u trećem setu da malo razbije dosadu i priušti svim prisutnim malo zabave.
Pošto je Lacko osvojio poen kojim je poveo sa 30-15 u trećem gemu i dok su se igrači pripremali za naredni poen, jedna očigledno obožavateljka Rafaela Nadala, viknula je sa tribina: „Hej Nadal, hoćeš li da me oženis?!“ (Hey Nadal, will you marry me?!). Iako nije ušao u konverzaciju poput Štefi Graf godinama ranije, koja je na slično pitanje dala i više nego originalan odgovor, Rafina reakcija ipak nije izostala. Posle nekoliko trenutaka i gotovo uvek ozbiljni Nadal počeo je da se smeje, da bi potom podigao ruku, kojom kao da je želeo da pozdravi gledateljku koja mu je upravo poslala bračnu ponudu. Rafa nije mogao da skine osmeh sa lica zbog ove situacije još nekoliko trenutaka, pa je i naredni poen započeo sa osmehom.
Iako će mnogi reći da je Rafael Nadal poput robota i da je uvek potpuno koncentrisan na meč i da retko deluje da se na terenu zabavlja, situacija iz meča sa Lackom na Australian openu 2010. godine pokazala je da nije od kamena i da itekako zna da sa osmehom proprati neke situacije koje se dogode tokom meča. Kako je izgledala vrlo komična situacija sa meča Australian opena 2010. godine izmeđe Rafaela Nadala i Lukaša Lacka i bračna ponuda koju je jedna gledateljka poslala Rafi, kao i njegova vrlo zabavna reakcija na to, možete da se podsetite na snimku koji je pred vama.

Prethodni tekstKada Di Kanio pobesni
Sledeći tekstKimi Raikonen – Spektakularno preticanje u poslednjem krugu