Usman Ahmed – Bokser kojem su se smejali i pre početka borbe

Ni Usman Ahmed, ni Ešli Sekston, nisu napravili značajnije bokserske karijere, ali je njihov meč, koji se održavao 22. januara 2010. godine u Brentvudu, privukao veliku pažnju javnosti. Iako je u ringu bilo veoma zanimljivo i borba je rešena strahovitim nokautom Ešlija Sekstona, ono što je privuklo najveću pažnju ljubitelja boksa, dogodilo se pre početka meča…
Kada je oficijalni spiker meča najavio da će u ring ući Usman „Uzi“ Ahmed, bokser koji se borio pod zastavom Engleske, a koji je poreklom iz Pakistana, sa razglasa se začula muzika. Usman Ahmed, koji je oko vrata nosio zlatni lanac sa velikim priveskom sa svojim nadimkom, odmah pošto je predstavljen od strane oficijalnog spikera, odlučio se da zapleše i na taj način dođe do ringa.

Usman Ahmed je pretrpeo strahovit nokaut u borbi protiv Ešlija Sekstona.
Usman Ahmed je pretrpeo strahovit nokaut u borbi protiv Ešlija Sekstona.

Usledio je Ahmedov ples koji je nasmejao gotovo sve koji su posmatrali borbu, a koji je bio propraćen zvižducima Sekstonovih navijača. Ipak, to nikako nije poremetilo Ahmeda, koji se svojski trudio da pokaže svoje plesačko umeće. Plesajući kao da se spremao za to, a ne za borbu, Usman Ahmed je samouvereno prišao ringu, a mnogi navijači su prokomentarisali da je pokušao da kopira legendarnog Nasima Hameda, ali da je to uradio na veoma loš način. Da stvar bude gora po Ahmeda, on je ubrzo, nepunih 120 sekundi po početku borbe, doživeo strahovit nokaut posle fantastičnog desnog krošea Ešlija Sekstona, a takav nokaut se veoma retko viđa u pero kategoriji u okviru koje je održana borba.
Ples Usmana Ahmeda, pre početka borbe sa Ešlijem Sekstonom, preko interneta je pregledan više miliona puta, a kako je izgledao ples koji je nasmejao mnoge, ali i nokaut koji je kasnije pretrpeo Usman Ahmed, možete pogledati na snimku koji je pred vama.

Author: Miloš

Share This Post On

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Share This