Čovek koji je simuliranju dao novu dimenziju

Čovek koji je simuliranju dao novu dimenziju

Simuliranje faulova je nažalost sastavni deo fudbala i ma koliko se čelici fudbalskih saveza trudili da iskorene ovu pojavu, kao što su to prvi uradili Englezi, dodeljivanjem žutih kartona, čini se da će ga uvek biti na terenu i da će uvek biti polemike oko ovih, gotovo uvek spornih situacija.
Međutim, koliko god navijači mrzeli simulante, mnogi fudbaleri neće se libiti da u prelomnim trenucima padnu iako kontakta nije bilo, ne bi li prevarili sudiju i iznudili jedanaesterac, slobodan udarac ili igrača više za svoju ekipu. Već smo pisali o teatralnom padu holandskog reprezetativca Arijena Robena protiv Meksika, na Svetskom prvenstvu u Brazilu, kao i o Brajanu Karasku koji je za svoju kreativnu simulaciju 2014. godine u Nemačkoj, utakmica nižerazrednih bavarskih fudbalskih klubova Alemanije Hajbah i Viktorije Kal ostaće upamćena po jednom “incidentu”, u kome je u glavnoj ulozi bio korpulentni fizioterapeut Alemanije. Naime, nakon faula koji se dogodio kod aut linije, došlo je do koškanja između klupa domaćih i gostiju, pa i do fizičkog kontakta. Medicinski radnik Alemanije je najpre hrabro krenuo ka protivničkoj klupi da sa njima raspravi, ušao je u klinč sa trenerom Viktorije Muhamedom Preljevićem, a kada ga je suparnik u jednom trenutku malo odgurnuo, on se dosetio da bi mogao da pokaže i nešto od svojih glumačkih sposobnosti, pa je tako pokušao da odglumi, ni manje ni više, nego davljenje. Problem je, međutim, što je taj trenutak potrajao nešto duže, pa je njegovo simuliranje na kraju ispalo veoma komično. Posle par delića sekunde uhvatio se za vrat sa komičnim izrazom na licu a onda se stropoštao na travu. Protivnički igrači gledali su ga u neverici gestikulirajući mu da ustane i ne blamira se, dok se sa strane začuo i smeh. Već posle par trenutaka “debeljko” je ponovo bio na nogama spreman za novi konflikt, kao da se ništa nije dogodilo.dobio i posebnu nagradu… ali čini se da je jedina gora stvar od dobro izvedene simulacije ona koja je loše izvedena. E upravo vas danas podsećamo na jednu takvu.
2014. godine u Nemačkoj, utakmica nižerazrednih bavarskih fudbalskih klubova Alemanije Hajbah i Viktorije Kal ostaće upamćena po jednom “incidentu”, u kome je u glavnoj ulozi bio korpulentni fizioterapeut Alemanije. Naime, nakon faula koji se dogodio kod aut linije, došlo je do koškanja između klupa domaćih i gostiju, pa i do fizičkog kontakta. Medicinski radnik Alemanije je najpre hrabro krenuo ka protivničkoj klupi da sa njima raspravi, ušao je u klinč sa trenerom Viktorije Muhamedom Preljevićem, a kada ga je suparnik u jednom trenutku malo odgurnuo, on se dosetio da bi mogao da pokaže i nešto od svojih glumačkih sposobnosti, pa je tako pokušao da odglumi, ni manje ni više, nego davljenje. Problem je, međutim, što je taj trenutak potrajao nešto duže, pa je njegovo simuliranje na kraju ispalo veoma komično. Posle par delića sekunde uhvatio se za vrat sa komičnim izrazom na licu a onda se stropoštao na travu. Protivnički igrači gledali su ga u neverici gestikulirajući mu da ustane i ne blamira se, dok se sa strane začuo i smeh. Već posle par trenutaka “debeljko” je ponovo bio na nogama spreman za novi konflikt, kao da se ništa nije dogodilo.
Nije ni sanjao da će “preko noći” postati medijska zvezda, pa je u kratkom vremenskom roku video sa njegovom simulacijom pregledalo više miliona ljudi od kojih su mnogi po nekoliko puta puštali snimak u neverici, smejući se i komentarišući da je scena za Oskara!
Podsetite se komične situacije, loše odglumljenog davljenja na utakmici nemačkih niželigaša koji će vam sigurno izmamiti osmeh na lice:

Related Post

Author: Miloš

Share This Post On

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Share This