Kako je golman Burse premlatio navijača Kasimpaše

Kako je golman Burse premlatio navijača Kasimpaše

Na našem sajtu već postoji tekst o golmanu AZ Alkmara koji se obračunao sa navijačem Ajaksa koji je pokušao da ga napadne na terenu, međutim taj konflikt nije ni upola dramatičan kao ovaj o kome danas pišemo.
31. marta 2013. godine, u 27. kolu Superlige Turske, domaća ekipa Kasimpaše dočekala je Bursu na svom stadionu „Redžep Tajip Erdogan“. Dinamična utakmica rezultirala je golom Ibričića koji je u u 26. minutu doveo domeći tim u vođstvo, čime je postavio krajnji rezultat prvog poluvremena. U drugom je nervoza kod gostiju rasla kako nisu uspevali da izjednače, a kulminirala je u samom finišu kada je Uče postavio konačan rezultat 2:0. Fudbaleri Kasimpaše su tako savladali Bursu, a meč će ostati upamćen po batinama Fudbaleri Kasimpaše su tako savladali Bursu, a meč će ostati upamćen po batinama koje je od golmana gostiju Haruna Tekina dobio jedan navijač koji je pokušao da utrči na teren. Tekin je naime pred kraj utakmice konstantno vređan od strane navatrenijih pristalica domaćih, pa je u jednom trenutku i pogođen tvrdim predmetom u glavu. Nakon što je sudija odsvirao kraj, jedan euforični navijač Kasimpaše preskočio je ogradu i krenuo ka Tekinu. Međutim, na njegovu nesreću vidno iznerviran zbog poraza i provokacija, golman Burse ga je odmah spazio i serijom snažnih udaraca, koje se ne bi postideo ni MMA borac, patosirao.koje je od golmana gostiju Haruna Tekina dobio jedan navijač koji je pokušao da utrči na teren. Tekin je naime pred kraj utakmice konstantno vređan od strane navatrenijih pristalica domaćih, pa je u jednom trenutku i pogođen tvrdim predmetom u glavu. Nakon što je sudija odsvirao kraj, jedan euforični navijač Kasimpaše preskočio je ogradu i krenuo ka Tekinu. Međutim, na njegovu nesreću vidno iznerviran zbog poraza i provokacija, golman Burse ga je odmah spazio i serijom snažnih udaraca, koje se ne bi postideo ni MMA borac, patosirao. Ali to nije bio kraj, Tekin se na koju sekundu odaljio a onda se, nakon što je navijač ležao od udaraca, vratio i koristeći tehniku “čekića”, dotukao nesrećnog navijača. Obezbeđenje je teškom mukom uspelo da odvoji pobesnelog golmana od prebijenog navijača, kome sigurno nikada više neće pasti na pamet da se kači sa razjarenim Tekinom.
Tekin, koji je tada imao 23 godine i koji je branio tek deseti put za dve godine koliko je bio u klubu, ipak nije dobio crveni karton, jer je sudija već svirao kraj, ali je demonstrativno skinuo dres i uputio se ka svlačionici.
Podsetite se kako je revoltiran zbog poraza svoje ekipe i provokacija protivničkih navijača tadašnji golman Burse Harun Tekin rešio da se obračuna sa navijačem koji je uleteo u teren, koristeći svoje, reklo bi se po snimku, veoma dobre bokserske veštine:

Prethodni tekstDražen „Praja“ Dalipagić – 70 poena na susretu
Sledeći tekstAlen Ajverson – „Prekucavanje“ i „jahanje“ Markusa Kembija