Moratina „šmekerska“ proslava gola

16. maj 2015. godine, Juventus je takoreći sa drugim timom nadigrao i pobedio Inter, pošto su na terenu od tada standardnih startera bili samo Bonući, Lihtštajner, Markizio i Morata. U centru pažnje posle susreta našao se španski internacionalac Alvaro Morata, koji je u 83. minutu bio strelac pobedonosnog gola za “Staru damu“. Međutim, nisu samo gol i loša intervencija Handanovića ti koji su ovog, tada 22-godišnjeg momka stavili u centar medijske pažnje posle susreta. Naime, sjajni Alvaro Morata je gol proslavio na jako neobičan način. Stavio je naočare za sunce koje su doletele sa tribina od strane jednog navijača Intera i mnoge nasmejao tim za njih šmekerskim gestom, ali i izazvao veliku medijsku pažnju i podeljena mišljenja.

Alvaro Morata - Proslava gola protiv Intera.
Alvaro Morata – Proslava gola protiv Intera na neobičan način.

Navijač Intera, koji je bacio svoje naočare u pravcu igrača Juventusa izjavio je kasnije da je bio veoma ljut kada je video da ih je uzeo i stavio Alvaro Morata: „Kao velikom navijaču Intera, nije mi bilo zabavno što je igrač Juventusa stavio moje naočare.“ – rekao je kasnije izvesni 27-godišnji Simone u razgovoru za „Gazzetta dello Sport“. „Bio sam veoma ljut kada smo primili gol. Handanovićeva greška me je mnogo iznervirala. Morata je proslavljao gol tačno ispod tribine na kojoj sam i ja bio, tada sam se iznervirao i uzeo svoje naočare i bacio ih na teren. Nakon proslave, Morata ih je bacio pored terena i ko zna gde su završile, ali na svu sreću platio sam ih samo 2 evra u jednom marketu.“ – rekao je navijač Intera.
Podsetite se za mnoge neutralne navijače „šmekerske“ proslave pogotka Alvara Morate, koja je ipak i naljutila pojedine navijače Intera:

loading…
Prethodni tekstLuis Hamilton – Pit-stop na pogrešnom mestu
Sledeći tekstČarls Barkli – Asistencija „Ala Medžik“