Blam fudbalera – Zahvalio se ženi i devojci

Blam fudbalera – Zahvalio se ženi i devojci
Blam fudbalera – Zahvalio se ženi i devojci
StarBet Kladionica Najbolji Bonusi

Na opštu radost navijača, sportisti često umeju da naprave lapsuse prilikom davanja izjava za medije ili to prosto učine namerno. To su obično komične scene, a o nekima od njih mogli ste da čitate ranije na našem sajtu. Bilićev intervju na “tečnom” Ruskom ili Petkovićevo obećanje da “nećemo biti svetski prvaci”, pa i “najgluplje pitanje koje je Aleks Ferguson ikada čuo”, samo su neki od tekstova koji su mamili osmehe ljubiteljima sporta. Ali momak o kome danas pišemo apsolutni je fenomen…
Sve se dogodilo 17. marta 2017. godine, nakon utakmice u kome su Fri Stejt Starsi odigrali nerešeno, 2:2, sa Ajaksom iz Kejp Tauna, u prvenstvu Južnoafričke Republike. Za igrača utakmice tada je proglašen Mohamed Anas, igrač Fri Stejta, potpuno zasluženo, jer je za svoj tim pogodio oba puta. Međutim, umesto da mediji pišu o njegovim golovima, on je te nedelje, a i mnogo kasnije, bio zvezda svih novina, sportskih emisija i portala, zbog intervjua koji je dao posle meča.

Mohamed Anas zahvalio se na podršci i ženi i devojci.
Mohamed Anas zahvalio se na podršci i ženi i devojci.

Naime, pošto je proglašen za najboljeg igrača, rođeni Ganijac je stao pred kamere da iznese utiske o utakmici, rezultatu, svojoj igri… ali! “Prvo, hvala mojim navijačima, mojoj ženi i mojoj devojci…” – rekao je Anas i istog trenutka je shvatio šta je izgovorio, pa je brzo pokušao da se ispravi: “Izvinjavam se, mojoj ženi, hvala. Volim te svim srcem…” – nevešto se trudio da se „opere“ za lapsus koji je brzo postao „viralan“. Do kraja intervjua pričao je samo o ženi. Ili devojci. To je znao samo zbunjeni Mohamed Anas. “Hvala joj što me podržava, jer mnogo toga je ispred mene…” – rekao je pre nego što je završio razgovor.
Anis je ovom izjavom nasmejao ne samo novinara preko puta već i milione ljudi koji su gledali ovaj snimak putem interneta. Kasnije upitan da pojasni šta se to dogodilo, Mohamed je imao spreman odgovor uz konstataciju da je sada poznat širom planete: „Svi koji me poznaju znaju da tako zovem moju ćerku, to je njoj bilo namenjeno, nemam devojku. Žena je razumela, dobro me poznaje i zna kakav sam čovek.“ – rekao je nespretni Anas, ali mnoge nije uspeo da ubedi u to.
Podsetite se ovog komičnog videa, a kako se “nesrećni” Mohamed Anas proveo kada je došao kući nakon ove izjave, prepuštamo vama da pretpostavite.

loading…
Prethodni tekstMotociklisti ili loši „Moćni rendžeri“?!
Sledeći tekstKada je Šekil O’Nil „počistio“ Robinsona