Kako dobiti aplauz sa tribina protivničkog stadiona?

Kako dobiti aplauz sa tribina protivničkog stadiona?

Postoje neke stvari koje mogu da ulepšaju postignute golove i da im daju na efektnosti, kao što su reakcija golmana u pokušaju da ga spreči ili neka originalna proslava tog pogotka… Oni koji redovno posećuju našu stranicu i sajt imali su priliku da se podsete sjajnih proslava golova o kojima smo ranije pisali, pa su tako mogli da se nasmeju Etovoj “Old man” proslavi, Moratinim “cvikama”, Šargarepi u gaćama, ujedu za Rejesov penis, „Rolovanom“ Elberu, ali i da se zgranu na Kecbajino divljanje ili strašnu Diogovu povredu prilikom proslave gola.
Danas nastavljamo niz originalnih proslava i vraćamo vas u Litvaniju, u 2014. godinu, na utakmicu između Žalgirisa i Trakaija. Domaćin i lider prvenstva dugo se mučio da postigne gol protiv Trakaija i to mu je pošlo za rukom tek pred kraj meča kada je Vilk u 78. minutu zatresao mrežu, smatrajući kao i većina navijača da je utakmica rešena i da su upisana nova tri boda za ostanak na vrhu tabele. I imao je pravo, već posle 4 minuta sjajno je izveden korner, a odličan u skoku bio je upravo “novajlija” Džmitri Koub koji je snažnim udarcem glavom savladao protivničkog golmana. On se toliko obradovao da je izbegao svoje saigrače koji su mu jurili u zagrljaj, otrčao pored korner zastavice odakle je korner bio izveden i krenuo da se penje na polu-praznu tribinu. Svi su bili u čudu i čekali da vide šta to Belorus izvodi, a on je došao do stolica na tribini, seo na jednu od njih, nonšalantno prekrstio noge kao da je tu od početka utakmice i počeo da aplaudira sebi i svom golu koji je upravo postigao. Originalno, nema šta! Ovo je izazvalo smeh njegovih saigrača, a i malobrojne publike na tom delu stadiona. Snimak se brzinom munje proširio internetom i drugim medijima.Međutim, Trakai se nije predavao i samo par minuta kasnije trener gostiju poslao je na teren beloruskog internacionalca Džmitrija Koubu, ofanzivnog veznog igrača, nadajući se da on može nešto da promeni u slabašnoj igri Trakaija.
I imao je pravo, već posle 4 minuta sjajno je izveden korner, a odličan u skoku bio je upravo “novajlija” Džmitri Koub koji je snažnim udarcem glavom savladao protivničkog golmana. On se toliko obradovao da je izbegao svoje saigrače koji su mu jurili u zagrljaj, otrčao pored korner zastavice odakle je korner bio izveden i krenuo da se penje na polu-praznu tribinu. Svi su bili u čudu i čekali da vide šta to Belorus izvodi, a on je došao do stolica na tribini, seo na jednu od njih, nonšalantno prekrstio noge kao da je tu od početka utakmice i počeo da aplaudira sebi i svom golu koji je upravo postigao. Originalno, nema šta! Ovo je izazvalo smeh njegovih saigrača, a i malobrojne publike na tom delu stadiona. Snimak se brzinom munje proširio internetom i drugim medijima. Jedini kojima ovo nije bilo smešno bili su igrači Žalgirisa, jer im je igrač gostiju sa brojem 99 upravo ovim golom odneo 2 boda sa “Žalgirio” stadiona.
Podsetite se genijalne proslave gola, kada se igrač Trakaija Džmitri Koub posle pogotka popeo na tribinu i aplaudirao sam sebi:

Prethodni tekstBen Rotlisberger – Tačdaun posle laznjaka
Sledeći tekstMarton Sivoš – Vaterpolo gol posle asistencije nogom